AK Parti’de yerel seçim hazırlığı! 81 ile özel slogan...

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı! 81 ile özel slogan hazırlanacak: Yeniden İstanbul

AK Parti, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için anketlerden STK'lar ile görüşmelere kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor. AK Parti, belediye başkan aday adayları için ilk sloganını "Türkiye yüzü şehirler için hazır, kararlıyız" olarak belirledi. Ayrıca 81 ile özel sloganlar da hazırlanacak. Bu kapsamda İstanbul için "Yeniden İstanbul" sloganı ön plana çıktı.

17 Kasım 2023 - 09:45

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı! 81 ile özel slogan hazırlanacak: Yeniden İstanbul

Giriş Tarihi: 17.11.2023 Güncelleme Tarihi: 17.11.2023 

 AK Parti’nin, yerel seçimler için oluşturulan Seçim Stratejisi Komisyonu toplantıları her hafta yapılmaya başladı. Bu toplantılarda bugüne kadar, belediye başkan adaylarının profilinin nasıl olması gerektiği, adaylar belirlenirken hangi kriterlerin dikkate alınacağı gibi başlıklar üzerinde duruldu. AK Parti strateji toplantılarında kampanyaya yönelik de değerlendirmeler de yapılıyor.Sabah

AK Parti’de yerel seçim hazırlığı! 81 ile özel slogan hazırlanacak: Yeniden İstanbulAK Parti, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için anketlerden STK'lar ile görüşmelere kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor. AK Parti, belediye başkan aday adayları için ilk sloganını "Türkiye yüzü şehirler için hazır, kararlıyız" olarak belirledi. Ayrıca 81 ile özel sloganlar da hazırlanacak. Bu kapsamda İstanbul için "Yeniden İstanbul" sloganı ön plana çıktı.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıda teşkilat Başkanlığı tarafından Kızılcahamam'da gerçekleştirilen il başkanları kampı değerlendirildi.

Kamp çerçevesinde teşkilatın talep ve önerileri rapor halinde Başkan Erdoğan'a sunuldu.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından hazırlanan kampanya sunumu Başkan Erdoğan'a teslim edildi. Hazırlanan sunumda, mevcut belediyelerin eksiklikleri, belediye başkanlarının artıları ve eksileri, illerdeki sorunlar ve mevcut başkanların anket çalışmaları yer aldı.


TOPLUMSAL SORUNLAR
AK parti, yerel seçimler için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere muhalefet partilerinde bulunan büyükşehirleri tekrardan kazanmanın yollarına ilişkin detay çalışmalarına başladı.

Büyükşehirlerde bulunan ilçelerdeki toplumsal sorunlarda sürekli gözden geçiriliyor. Bu sorunlar arasında başıboş köpekler, çöp, altyapı ve ulaşım gibi başlıklarda öne çıkıyor.


STRATEJİ EKİPLERİ KURULUYOR
AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın öncelikli hedefi 31 Büyükşehir Belediyesini kazanmak oldu. İttifak çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti ve MHP heyetleri başta Ankara İstanbul olmak üzere büyükşehirleri kazanmak için strateji ekiplerini oluşturmaya başladı.

Parti genel merkezindeki toplantıda AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yer aldı.

AK Parti’de yerel seçim seferberliğiAK PARTİ'DE YEREL SEÇİM SEFERBERLİĞİ

HAYALDİ, HAYALDE KALDI

AK Parti’nin çıkardığı bilançoya göre şu ana kadar CHP’li belediyelerin vaatlerinin ancak yüzde 5’i tutturulabildi. Özellikle CHP’nin yönettiği 11 büyükşehir için bu vaatler tek tek listelenip vatandaşa ‘CHP’nin yapamadıkları’ gösterilecek. Yerine getirilmeyen vaatler için 11 ilde ayrı sloganlar belirlenecek. ‘Hayaldi hayalde kaldı’ şeklindeki bakış açısı ile kampanyanın ilk aşaması tamamlanacak.

AK Parti, CHP’li belediyelerin yapamadıklarını anlattıktan sonra, bu defa pozitif kampanya sürecine geçecek. AK Parti’nin markalaşmış belediyecilik hizmetlerine vurgu yapılacak. 81 il için ayrı ayrı hazırlanacak yeni proje ve hizmetler anlatılacak, her il için ayrı bir marka oluşturulacak.

GENÇLER YİNE ÖN PLANDA

Yerel seçim hazırlıkları kapmasında AK Parti, gençler için de özel içerikler hazırlayacak. Özellikle genç istihdamını artıracak hizmetler ön plana çıkarılacak. Ayrıca sıfır atıkla ilgili mobil uygulamalar geliştirilmesi, sıfır atık hedefine yönelik yapılan her faaliyete puan verilmesi, biriktirilen bu puanlar gençlere seyahat imkânı getirilmesi gibi öneriler tartışılıyor.

Bu haber 252990 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral Akşener'den veda konuşması.. 
İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral...
İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral Akşener'den veda konuşması.. 
İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral...