Manisa Salihli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulunun...

Manisa Salihli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulunun Ankara Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulu ve Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu MHP genel genel merkezini ziyaret ettik.İstişarelerde bulunduk. MHP İlçe Başkanımız Halil TÜFEK, İlçe başkan vekilimiz, Osman Nuri SUĞRAK ve Salihli Ülkü Ocakları başkanı Fatih İŞLEK ile Genel Başkanımız Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendiyi Makamında ziyaret ederek hayır duasını aldık.

19 Ekim 2023 - 20:39 - Güncelleme: 22 Ekim 2023 - 09:52

SALİHLİ MHP İLÇE BAŞKANLIĞININ ANKARA ZİYARETİ 

 Giriş Tarihi: 19.10.2023 Güncelleme Tarihi: 19.10.2023 

            Salihli MHP İlçe başkanlığı olarak Ankara ziyaretimizi Türk dünyasının Bilge lideri ülkücü ve milliyetçi hareketin ebedi lideri merhum Alparslan TÜRKEŞ beyinin kabrine ziyaretle başladı. Merhuma kuranı kerim okuyarak dualar da bulunduk. İnşallah peygamberimize komşu olur.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulu ve İlçe Başkanımız Halil TÜFEK.

Salihli Ülkü Ocakları başkanı Fatih İŞLEK ve yönetimi olarak, Manisa Milletvekilimiz Erkan AKÇAY'ı Meclis te ziyaret ederek yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledik.

Kamu-Sen’e bağlı sendikalar, Esnaf Kredi Kefalet Koop. diğer sivil toplum kuruluşları katılımları ile MHP Salihli ilçe başkanlığınca hazırlanan dosyalarıbilgi ve belgeleri sunduk.

Diğer sorunlar hakkında istişarelerde bulunduk.Gurupbaşkanvekilimiz, Milletvekilimiz Erkan Akçay'a misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulu ve Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu MHP genel genel merkezini ziyaret ettik.İstişarelerde bulunduk.

MHP İlçe Başkanımız Halil TÜFEK, İlçe başkan vekilimiz, Osman Nuri SUĞRAK ve Salihli Ülkü Ocakları başkanı Fatih İŞLEK ile Genel Başkanımız Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendiyi Makamında ziyaret ederek hayır duasını aldık. Salihli’ninİl olması hakkında hazırlamış olduğumuz bilgi ve belgeleri sunduk. Diğer sorunlar hakkında istişarelerde bulunduk. Partimizin etkinlikleri hakkında ayrı ayrı bilgiler verdik.İlçe teşkilatımızın gerçekleştirdiği VEFA ziyaretleri, MHP’de BİRLİK ZAMANI üye katılımı, yaşlılarımız yönelik yapılan işler hakkında bilgi verdik. Yapmış olduğumuz görüşmede partimizin faaliyetlerinden memnun olduğunu ve bu faaliyetlerin yerel seçimlerde etkisinin olacağını ve başarı dileklerini iletti.

Allah başımızdan eksik etmesin. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.    

 

Image

 

Image

Image

Image

                                                           

 Manisa Salihli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulu MHP'nin Kurucu Genel 
   Başkanı Alparslan Türkeş'in Ankara Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret ettiler, Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 53911 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu! Strateji toplantısı gerçekleştirildi
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu!...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...