AK Parti Manisa Teşkilatında temayül heyecanı

AK Parti Manisa Teşkilatında temayül heyecanı

AK Parti’de Türkiye genelinde temayül yoklaması yaptı. 160 bine yakın partilinin çevrimiçi katıldığı yoklama eş zamanlı gerçekleştirildi. Organizasyonu Manisa’da takip eden AK Parti Bilgi ve iletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Temayül yoklamaları bizim teşkilat kültürümüzün önemli bir parçası. Biz her kademede teşkilat olarak istişareye çok önem veren bir organizasyonuz.” dedi.

26 Kasım 2023 - 17:04 - Güncelleme: 26 Kasım 2023 - 20:22

AK Parti Manisa Teşkilatında temayül heyecanı

Giriş Tarihi: 26.11.2023 Güncelleme Tarihi: 26.11.2023 

AK Partili delegeler adayları belirlemek için sandığa gitti! Manisa’da AK Partili delegeler belediye başkan adaylarını belirlemek için sandığa gitti. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında yaklaşık 3 bin delege, 63 belediye başkan aday adayı için oy kullandı.

AK Parti Manisa Teşkilatında temayül heyecanı vardı… Manisa’da yaklaşık 3 bin delege 63 belediye başkan aday adayı için oylama yaptı

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Türkiye genelinde eş zamanlı olarak temayül yoklaması düzenledi. Manisa’dan da Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve yaklaşık 3 bin partilinin katıldığı temayül yoklamasına katılan AK Parti Bilgi ve iletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, basın mensuplarına konuştu. Manisa’da 63 aday adayının olduğu temayül yoklamasında heyecan zirve yaptı.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANIManisa’da AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik temayül yoklaması, Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak isteyenler spor salonunun önünde partilileri tek tek karşıladı. Sabah saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi 16.00’da sona erdi. Spor salonunda kurulan özel alanlarda partililer e-temayül uygulamasıyla oylarını kullandı. Temayül yoklamasında yaklaşık 3 bin delege, 63 belediye başkan aday adayı için oy kullandı. 2019 yılındaki yerel seçimlerde ittifak ile MHP’nin adayının gösterildiği Manisa Büyükşehir Belediye başkanlığı konusunda ise partililere temayül yoklaması ile ‘Büyükşehir adaylığında kimin ismini görmek istersiniz’ sorusu da yönlendirildi. 
AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANIÖmer İleri,  “Türkiye genelinde AK Parti teşkilatları olarak 2024 yerel seçimlerine yönelik teşkilat temayül yoklamalarını hayata geçiriyoruz. Türkiye çapında 81 ilde 160 binden fazla delegemiz oyunu kullanıyor. Manisa’da da 3 bine yakın delegemiz buraya gelmekte. Şuana kadar da önemli ölçüde katılımı sağladık.“ dedi.

 Temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Türkiye genelinde teşkilat temayül yoklamalarımızı hayata geçiriyoruz. 81 ilde 160 binden fazla delegemiz tercihlerini belirtmek üzere temayül yoklamasına katıldı. Temayül yoklamaları teşkilat kültürümüzün önemli bir parçası. Teşkilat olarak istişareye çok önem veriyoruz. 2024 yerel seçimlerinde Türkiye yüzyılına yakışır şehirleri hayata geçirmek için AK Parti belediyeciliğini halkımızla tekrar buluşturmak noktasında son derece kararlıyız.
AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANIÖmer İleri, “ Temayül yoklamaları bizim teşkilat kültürümüzün önemli bir parçası. Biz her kademede teşkilat olarak istişareye çok önem veren bir organizasyonuz. Temayül yoklamaları da bunun en önemli öğelerinden biri. 2024 Yerel Seçimlerinde, Türkiye Yüzyılına yakışır şehirleri hayata geçirme noktasında AK Parti belediyeciliğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, halkımıza tekrar buluşturmak noktasında son derece kararlıyız. Elimizden gelen en büyük çabayla bu istikamette çalışıyor olacağız.” diye konuştu.

Ömer İleri, “Bugün burada sistematik ve düzenli bir süreci hayata geçiriyoruz. Bu da AK Parti teşkilatlarının organizasyon tecrübesinin, kültürünün aydı bir tezahürü olsa gerek diye düşünüyorum. Saat 10:00’dan itibaren büyük bir sükûnet içerisinde delegelerimiz kararlılıkla buraya geldiler, sistem üzerinden tercihlerini belirlediler. Teknolojinin son imkanlarını da kullanarak bizler bu süreç sonunda ortaya çıkan değerlendirmeleri ilerleyen aşamalarda hesaba katıyor olacağız.” dedi.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANI

Ömer İleri,  “Uzun zamandır biz gerek strateji grubumuzun toplanması gerek teşkilatımızın çalışmaları vesilesiyle yerel seçim sürecine hazırlanmaya başladık. Bundan sonraki aşama gidişata göre seçim işleri başkanlığı tarafından devam edecektir.” ifadelerini kullandı.  

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANI

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI HEYECANI

AK Parti Manisa Teşkilatında temayül heyecanı vardı… Manisa’da yaklaşık 3 bin delege 63 belediye başkan aday adayı için oylama yaptı

Bu haber 252932 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu! Strateji toplantısı gerçekleştirildi
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu!...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...