İYİ Parti’de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral...

İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral Akşener'den veda konuşması.. 

İYİ Parti'de sonucu merakla beklenen 5.Olağanüstü Kongre bugün yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı kongrede 3 aday yarışacak. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlık için yarışacak isimler arasında Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın yer alıyor. Meral Akşener veda konuşmasında, "Bugün emaneti devretme günü." dedi..

27 Nisan 2024 - 12:28

İYİ Parti'de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral Akşener'den veda konuşması.. 
Giriş Tarihi: 27.04.2024 09:56 Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 12:42
İYİ Parti'de olağanüstü kurultay günü: 4 isim yarışıyor! Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kondaz... Kulislerde ne konuşuluyor?
İYİ Parti'de kurultay günü: 4 aday yarışacak - Siyaset Haberleri - TV100İYİ Parti'de sonucu merakla beklenen 5.Olağanüstü Kongre bugün yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı kongrede 3 aday yarışacak. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlık için yarışacak isimler arasında Koray AydınMüsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın yer alıyor. Meral Akşener veda konuşmasında, "Bugün emaneti devretme günü." dedi..İYİ Parti’de karar günü! Yeni başkan belli oluyor...

Yerel seçim sonuçlarının ardından Olağanüstü Kurultay kararı alan İYİ Parti'de yeni genel başkan belli oluyor. Meral Akşener'in aday olmadığı kurultayda Koray AydınMusavat Dervişoğlu ve Tolga Akalın yarışacak.

AKŞENER KONGREDE VEDA KONUŞMASI YAPTI
Adaylar, 40'ar dakika konuşma yapacak. Kongrede Meral Akşener'in de veda konuşmasında duygusal mesajlar verdi.

İYİ Parti’de karar günü! Yeni genel başkan belli oluyor! Meral Akşener’den veda konuşması...İYİ Parti'de sonucu merakla beklenen 5.Olağanüstü Kongre bugün yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı kongrede 3 aday yarışacak. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlık için yarışacak isimler arasında Koray AydınMüsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın yer alıyor. Meral Akşener veda konuşmasında, "Bugün emaneti devretme günü." dedi.
İyi Parti'de kurultay günü: 4 aday genel başkanlık için yarışıyor

Yerel seçim sonuçlarının ardından Olağanüstü Kurultay kararı alan İYİ Parti'de yeni genel başkan belli oluyor. Meral Akşener'in aday olmadığı kurultayda Koray AydınMusavat Dervişoğlu ve Tolga Akalın yarışacak.

1302 KİŞİ OY KULLANACAK
Tekrar aday olmayacağını açıklayan Akşener'in konuşması veda niteliğinde olacak.

İYİ Parti Kurultayında 1302 kayıtlı delege oy kullanacak. Ankara Ticaret Odası Kongre merkezinde gerçekleşecek kongreye seyirci alınmayacak.

DERVİŞOĞLU: SEÇİM ANALİZİ YAPMADAN KONGREYE GİDİYORUZ
Kongrede yarışacak bir diğer isim Müsavat Dervişoğlu ise katıldığı bir televizyon programında hür ve müstakil girmek doğru muydu sorusuna cevap verdi. "Biz bütün bunların değerlendirmesini doğru bir biçimde yapabilme imkanına sahip olamadan kongreye gittik. Keşke bunların analizini yapabilseydik, özeleştirilerde bulunsaydık. Genel başkan olduğum günden itibaren o sürecin analiziyle alakalı bir değerlendirme çalışması yapacağım" dedi.

AYDIN: İŞBİRLİKLERİ İÇİN AÇIĞIZ
Koray Aydın verdiği bir röportajda eğer genel başkan seçilirse muhalefet ile kavga etmek yerine iktidarın yanlışlarını dile getireceklerini, sadece CHP değil, daha geniş işbirlikleri için açık olduklarını belirtti. Koray Aydın, yerel seçimde eğer iş birliği yapılsaydı İYİ Parti'nin çok sayıda belediye başkanı olacağını daha güçlü olacağını söyledi.

AKŞENER KONGREDE VEDA KONUŞMASI YAPTI
Adaylar, 40'ar dakika konuşma yapacak. Kongrede Meral Akşener'in de veda konuşmasında duygusal mesajlar verdi.

İşte Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar
Bugün karşınızda bu kürsüden son kez konuşuyorum. Çünkü bugün emaneti devretme günü. Hayatımın 30 yılını farklı dönemlerde memleketimizin geleceği devletimizin güvenliği için siyaset sahnesinde çalışarak geçirdik. Beni motive eden tek bir şey vardı o da tüm eğitim hayatım boyunca beni parasız yatılı okutan milletimize ve her geçen gün tahrip edilen devletimize karşı vefa borcumu ödemekti. Bu uğurda 30 yıl boyunca bir kadın olarak zorluklarla iftiralarda tehditlerle karşılaştım. Her devrin ahlaksızlarıyla mücadele ettim. Zihnim de vicdanım da rahat oldu. Hiçbir zaman kişisel bir çıkarım olmadı. Hiçbir zaman utanacağım bir yaram olmadı. Hiçbir zaman vicdanımı susturabilecek bir güç olmadı. Yalan dolana hiç tahammülüm olmadı. Tehdide hiç eyvallahım olmadı. Toz zerresi kadar korkum da olmadı.

Bu haber 101576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)