Erkan Kara, Manisa Demirci AK Parti Belediye Başkan aday adayı

Erkan Kara, Manisa Demirci AK Parti Belediye Başkan aday adayı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı için adaylık başvuru sürecinin başlamasının ardından Manisa’da da başkan aday adayları belli olmaya devam ediyor. Manisa Demirci AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Kara kimdir? İşte ayrıntılar...

21 Kasım 2023 - 17:33

Cumhurbaşkanının en yakınındaki isim Manisa’dan aday oldu!

Giriş Tarihi: 21.11.2023 Güncelleme Tarihi: 21.11.2023 

Cumhurbaşkanlığı Hava Ulaştırma Daire Başkanlığı Uçuş Operasyon Şube Müdürü Erkan Kara memleketi Demirci’den AK Parti Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı için adaylık başvuru sürecinin başlamasının ardından Manisa’da da başkan aday adayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın helikopter pilotu olarak tanınan Erkan Kara memleketi Demirci’den AK Parti Belediye Başkan aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla adaylığını açıklayan Kara, şunları kaydetti:

“Dün sayın Cumhurbaşkanımızı İstanbul dönüşü havalimanından karşıladık, helallik istedik. Memleketim Demirci Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kendilerinden icazet aldık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah.”

Erkan Kara kimdir?

Erkan Kara hakkında çok bilgi bulunmamaktadır.  Manisa Demirci'de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştır. Erkan Kara dün yaptığı paylaşımda:

Bu haber 127708 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu! Strateji toplantısı gerçekleştirildi
AK Parti'de seçim muhasebesi! Yeni yol haritasında reform vurgusu!...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...