15 Temmuz nedir
Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

15 Temmuz nedir

11 Temmuz 2021 - 10:26

15 Temmuz nedir
15 Temmuz Uluslararası Emperyalizm`in 50-60 yıllık projesidir, projenin mimarları perde arkasında, Vatikan başta olmak üzere ABD, İngilteredir, (Birleşik Krallık) diğer devletler Almanya, Fransa. Belçika, Hollanda, FETÖ birer piyon..
Bu projenin mimarları, Erdoğan başta olduğu müddetçe, Yeni Dünya Düzeni (New World Order-NWO) projesinin hedefi olan Dünya Devletini kurmanın mümkün olmayacağını,(İslamsız, veya Türkiye'siz, dünya) artık anlamışlardı...
Erdoğan'ın Orta Asya Türk Devletleri ve bir kısım Orta Doğu ülkeleri ile güçlü bir blok kuracağını anladılar ve bu işgal planını öne aldılar.
Bu darbe falan değil doğrudan doğruya işgal planı,
Dünya`da başka bir örneği olmamıştır, bir devletin emniyet teşkilatının %75 i yargının %90 ı Eğitim kurumları, Sağlık kuruluşları, Askeriye, Siyasi Partiler, iktidar partisi dahil her tarafa sızmışlar, ve bu projenin mimarları 15 Temmuz işgal planının yüzde yüz başarıyla sonuçlanacağını inandılar, onun için yaklaşık on, on beş bin arası İngiliz işgal kuvvetleri Kıbrıs açıklarında bekletildi..

Darbe günü Batı dünyası İstanbul ve Ankara’ya canlı yayınla bağlandı, CNN’in ünlü sunucusu Christiane Amanpour ise darbeden 2 gün önce tüm kamera ve yayın ekibi ile Türkiye’ye gelmişti, darbe günü canlı yayın yapabilmek için.

İncirlik ABD Üssünden 42 helikopterin yok olması ilk anlarda izah edilemedi. Sonradan öğrenildi ki, bu helikopterler Türkiye`yi işgal edecek güçlere katılmışlardı..  Askeri darbenin başarılı olmasından sonra İlk planda 24 saat içinde 8.000-10.000 Deaş militanı ve  Irak'ın Şii milislerinden 5.000 milis ve Suriye El Muhaberat ından 1000 ajan Türkiye ye sokulacaktı,  
Ayrıca Kalkışmanın başlamasıyla, 2.Tanker uçak İncirlik ABD Üssünden kalkarak Ankara`ya intikal edip, Diyarbakır dan gelip Ankarayı bombalayan F-16’lara sabaha kadar yakıt desteği sağladılar,

24 saat susan Amerikan ve Batı medyası, darbenin başarısız olacağını anlayınca, tipik yanıltıcı propaganda ile ortaya çıktı. Madem Erdoğan ın uçağını F-16`lar gördü niye vurmadılar; çünkü, darbe Erdoğan`ın “Sahte Darbesi”ydi de ondan demeye başladılar.

15 Temmuz günü yaşananlar, Bedir, Çanakkale, Sakarya, Kıbrıs savaşlarının benzeri yaşandı, çünkü kalkışmayla beraber Boğaziçi köprüsünde insan seli oluştu, dikkat ederseniz toplanan, kendi insanlarını, kendi halkına karşı. asker elbisesi giymiş teröristler, asker bozuntularının, yaptıkları, zulüm, vahşet, katliamlar.
Vahşet ve cehalet çağlarında bile görülmemiştir. Benzeri ormandaki vahşi hayvanların bile yapamadığı olaylara bakınız.15 temmuz günü, Uçaklardan zırh delici mermi, yıkıp yok edici tanklar, kimyasal silahlar kendi masum halkının üzerine ölüm yağdırdılar, buna rağmen başarılı olamadılar.
 Kalkışmanın üzerinden on gün geçmesine rağmen tehlike geçmiş değil, bunlar her fırsatta tekrar saldırıya geçecekler, 15 temmuz işgal planı tekrar tekrar sahnelemek isteyecekler, ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan`ın söylediği gibi gevşemek yok, eğer biz sıkı durursak,2018`e kadar ABD`nin ve AB dağıldığını, İslam`ın dünyaya hakim olduğunu göreceğiz İnşallah, 15 Temmuz Ülkemiz ve İslam alemi için Milat olacak.
15 Temmuz Tarihindeki yerini, en büyük şanlı zaferlerimizden biri, Erdoğan ise Türk tarihindeki komutanların en başarılısı olarak, altın harflerle yazılıp tarihteki yerini alacaklar.  25.Temmuz.2016  Zülfikar Gençtürk

Bu yazı 539658 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar