Manisa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Mehmet...

Manisa'da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Mehmet Uğurelli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe milli eğitim müdürlerinde değişikliğe gitti. Manisa’da da İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici yerine Mehmet Uğurelli göreve getirildi. Cuma günü göreve başlayan Uğurelli, bir yazılı açıklama yaparak var gücüyle çalışacağını belirtti.

08 Eylül 2023 - 15:42 - Güncelleme: 08 Eylül 2023 - 17:19

Manisa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan  Mehmet Uğurelli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Giriş Tarihi: 08.09.2023 Güncelleme Tarihi: 08.09.2023 

Manisa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. Mustafa Dikici yerine Mehmet Uğurelli Manisa’nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Manisa'da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Mehmet Uğurelli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Uğurelli, “08.09.2023 tarihi itibarıyla güzel Manisa'mızda İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Milli Mücadele'mizin en önemli kentlerinden biri olan Manisa'mızın 101. Kurtuluş Günü'nde bu kutlu vazifeye başlamanın mutluluğu içerisindeyim. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Türk irfanının  önemli şahsiyetlerini yetiştirmiş, nice şehzadeyi bir cihan imparatorluğunu yönetme görevine hazırlamış  kadim şehir Manisa'mıza hizmet etmeye şahsımı layık gördüğü için Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'e şükranlarımı sunuyorum. Bakanlığımızın çeşitli kademelerinde ve sivil toplum teşkilatlarında yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi ve tecrübe ile ilimizin maarif davasına müspet katkı sağlamak için Manisa eğitim camiamızın tüm paydaşları ile var gücümle çalışacağımı öncelikle ifade etmek isterim” dedi.

"VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR!"

Kendinden önceki yöneticilere teşekkürü ihmal etmeyen Uğurelli, “Bizden öncesinde güzel şehrimizin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize bugüne kadar ki tüm emekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler de teslim aldığımız bu kutlu bayrağı daha da ileriye taşıyıp bizden sonrakilere gururla teslim edeceğiz. Şehir-i Şehzade kentimiz için, geçmişimizden aldığımız büyük güçle, Türkiye Yüzyılı'nda, "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır!" düsturu ile tüm çalışma arkadaşlarımız ve en önemlisi geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizle birlikte geleceğimizin teminatı öğrencilerimize en güzel en doğru eğitim ortamlarını hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız. İş ve gönül birliği içinde yaptığımız çalışmalarla kadim şehzadeler şehrimizden yine ülkemizi en iyi şekilde yönetmeye talip, özgüvenli, çağın gereklerini bilen ve uygulayan, vatan, millet ve bayrak sevgisini gönülden hisseden, milli ve manevi değerleri özümsemiş, gelenek ve geleceği sentezleme becerisine sahip, yarının gözbebeği nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Dikici’nin veda mesajı

MEB’de devam eden il milli eğitim müdürleri değişimine Manisa’da eklendi. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Mustafa Dikici sosyal medya hesaplarından bir veda mesajı yayınladı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN. MUSTAFA DİKİCİ'NİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJIManisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Mustafa Dikici’nin tayininin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Soma’ ya çıkmasının ardından, eski Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Dikici sosyal medya hesaplarından duygusal bir dille yazılı veda mesajı yayınladı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’nin veda mesajı: “2019 Eylül ayında başladığımız Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimizi 2023’ün Eylül ayında bugün nihayate erdirdik. Bu süreçte Şehzadeler şehri Manisa’mızın aydınlık yarınları olan evlatlarımıza hizmet etme şansımız oldu. Zamanın hızla geçtiğini ve gecikeni affetmediğini bilerek, camiamızın derdiyle hmdert, sevinciyle pürneşe olduk. Hizmet koşusunda, “Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız” diyen şairin ifadesiyle yol almaya gayret ettik. Bu 4 yıllık süre içerisinde eğitim ailemize mensubiyetimizin ve mesuliyetimizin idrakinde görevimizi ifa ederken desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, Milli Eğitim camiamızın yöneticilerine, öğretmenlerimize, personelimize teşekkür eder, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederim. Kalın sağlıcakla…”

Bu haber 253061 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...