Mamak’ta toplu açılış | Başkan Erdoğan’dan Başkent...

 Mamak'ta toplu açılış | Başkan Erdoğan'dan Başkent mesajı: Ankara Yavaşlıktan kurtulmalı

Başkan Erdoğan Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde Toplu Açılış Töreni'nde yerel seçim gündemiyle ilgili konuştu. 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan genel seçimlerde işbirliği yapan 6'lı masanın hezimete uğradıktan sonra dağıldığını vurgulayan Erdoğan, "Siyaset geleneğimizde muhalefetin yaptığı gibi suçu millete atmak yoktur. Muhalefet cenahı yenildikleri seçim sonrasında bile kendilerini sorgulamaz ve hesaba çekmezler. Muhalefet her zaman bir günah keçisi bulur.

25 Mart 2024 - 01:14

Başkan Erdoğan'dan Mamak'ta seçim mesajı: Ankara 'Yavaş'lıktan kurtulmalı 
Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:45 Güncelleme Tarihi: 19.03.2024 18:21
Başkan Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Başkan Erdoğan: Belediye kapısını kimseye kapatmadık

Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar
 Mamak'ta toplu açılış | Başkan Erdoğan'dan Başkent mesajı: Ankara Yavaşlıktan kurtulmalı
Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Mamak'ta toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık. Asla ırkçı, faşist zihniyetten olmadık." dedi.
Erdoğan’dan Başkent mesajı: Ankara Yavaşlıktan kurtulmalı
Başkan Erdoğan Mamak'ta toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alınan yenilginin vatandaşa ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yıkıldığını söyleyen Erdoğan, "Ne oldu altılı masa? Kimse kaldı mı? Hani liderler? Biz yine Meclisteyiz" dedi. CHP'li belediyelerin hizmetsizliğine değinen Erdoğan "Taş üstüne taş koymadılar" ifadelerini kullandı.
Mamak'ta toplu açılış | Başkan Erdoğan'dan Başkent mesajı: Ankara Yavaşlıktan kurtulmalı

Mamak’ta toplu açılış | Başkan Erdoğan’dan Başkent mesajı: Ankara Yavaşlıktan kurtulmalıSon dakika haberi... Başkan Erdoğan Ankara Mamak'taki toplu açılış töreninde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada Başkent'in hizmetsiz ve esersiz geçen son 5 yılına vurgu yaparak "Ankara Yavaşlıktan kurtulmalı" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hangi kökene, meşrebe, fikre, siyasi görüşe mensup olursa olsun, her vatandaşımız bizim başımızın tacıdır." dedi.

Erdoğan, Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde düzenlenen "Mamak Toplu Açılış Töreni"nde vatandaşlara hitap etti.Başkan Erdoğan’dan Mamak’ta seçim mesajı: Ankara ’Yavaş’lıktan kurtulmalı

Türkiye'nin, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu günlerden geçtiğini belirten Erdoğan, Mamaklıların yardımseverlikleriyle, diğerkamlıklarıyla örnek olmaya devam edeceklerine inandığını söyledi.

Mamak'ta tamamlanan eser, yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını yapacaklarını dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediye kapısını kimseye kapatmadık
.Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
Yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bugün, Mamak'ta tamamlanan eser, yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını yapmak üzere bir aradayız. 14-28 Mayıs'ta Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini yaptık. Şahsıma yüzde 49 oy oranı ile destek verdi Mamak. Biz Mamak'tan aslında daha yüksek oy bekliyorduk. Demek ki mesajlarımızı ulaştırma noktasında eksiklerimiz oldu. Hangi kökene, fikre mensup olursa olsun her vatandaşımız bizim başımızın tacıdır.

31 MART'A GÜMBÜR GÜMBÜR YÜRÜYORUZ
Mayıs seçimlerinden sonra suçu vatandaşa ve CHP adayı zata yıktılar. Ne oldu altılı masa? Kimse kaldı mı? Hani liderler? Biz yine Meclisteyiz. Şimdi gümbür gümbür 31 Mart'a yürüyor muyuz? Birlikte miyiz? İnşallah Mamak 31 Mart'ta destan yazacak. 31 Mart'ta Mamaklı kardeşlerimizle el ele verip eser ve hizmet siyasetini zirveye çıkartacağız. Rabbim şimdiden sizlerden razı olsun. Ankara bizim, hepimizin. Yeniden Ankara. Şu anda resmi rakamları aldım. Karşımda 35 bin Mamaklı var.

MAMAK GÖZ DOLDURUYOR
Biraz geriden gelmiş olsa da Mamak yarışta giderek öne geçen bir ilçemiz haline gelmiştir. Modern binaları ile yeşil alanları ile spor tesisleri ile ilçemiz göz dolduruyor. Özellikle belediye yatırımlarında ilçemiz Ankara'da bir başarı hikayesi olarak kendinden söz ettiriyor. Mamak Belediyemizin ilçemize kazandırdığı 52 kalem yatırımı sizlerin hizmetine veriyoruz. Bakanlıklarımızın yaptığı eserleri de bugün resmen hizmete alıyoruz.

CUMHURBAŞKANI OLARAK YANLARINDA OLACAĞIM
Bizde siyaset bir bayrak yarışıdır. Bu seçimlerde Mamak'ta bayrak değişimine gittik. Belediye başkanı olarak görev yapan Murat Köse kardeşimizin yerine Asım Balcı kardeşimizi aday gösterdik. Murat kardeşimize, ilçemize hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendisiyle olan dava arkadaşlığımızı inşallah başka alanlarda devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanı olarak her an Asım kardeşimin yanında olacağım, Turgut kardeşimin yanında olacağım. Onlarla beraber bu yolculuğa devam edeceğim.

CHP KENDİ KÖTÜ GEÇMİŞİ İLE YARIŞIYORUZ

31 Mart öncesinde de siyasi rekabeti siyasi husumete dönüştürmeye çalışanlar var. Tek partinin günümüzdeki temsilcisi CHP, ırkçılık, ayrımcılık ve bölücülükte yine kendi kötü geçmişi ile yarışıyor. Lafa gelince sağda solda ahkam keserler. İnsanlarımızı kökenleri üzerinden ayrıştırmadan da duramazlar.

HAFTALARCA SOKAKLARIMIZI TERÖRİZE ETTİLER

Çorum olaylarını, Maraş olaylarını yaşamış bir milletiz. Sivas olaylarında ciddi provokasyonlara maruz kalmış bir ülkeyiz. Gezi'de sokaklarımızın nasıl karıştırıldığını hepimiz hatırlıyoruz. Haftalarca sokaklarımızı terörize ettiler. Bu kaos girişiminin önüne geçtik. Hangi inanca, kökene mensup olursa olsun 85 milyonu kimsenin bölemeyeceğini içimizdeki fitne tüccarlarına gösterdik.

BENZER SENARYOLARIN TEKRAR YAŞANMASINA İZİN VEREMEYİZ
Bu ülkede benzer senaryoların tekrar yaşanmasına izin veremeyiz. Her kim mezhebi kimliği üzerinden siyaset yapıyorsa bu ülkenin iyiliğini istemiyor demektir.

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAMAKLA ÖVÜNEN BECERİKSİZ YÖNETİM VAR"

Siyasi partiler olarak yarışacaklarını, siyasetçiler olarak da eleştirilerini dile getireceklerini, ülkenin ve milletin menfaati adına doğru bulmadıkları hususları en açık yüreklilikle ifade edeceklerini vurgulayan Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bunları yaparken bizi birbirimize düşürerek aramıza nifak sokmaya çalışanlara karşı daima uyanık olacağız. Sizlerden, kardeşliğinize, birlik ve beraberliğinize çok sıkı sarılmanızı istiyorum. AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın kardeşlik siyasetine sahip çıkmanızı istiyorum. Mamaklı vatandaşlarımın başlayan veya belli bir aşamaya gelen yatırım hamlelerinin tökezlemesine müsaade etmeyeceğine inanıyorum. Son 5 yılda Ankara'nın nasıl bir hizmetsizlik ve esersizlik girdabına düştüğünü sizler çok iyi biliyorsunuz. Havalimanından buralara kadar Allah aşkına yolların asfaltlanması diye bir şey var mı? Nereden nereye geldik. Seçim meydanlarında bol keseden vaat dağıttılar ama göreve gelince verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Kullandıkları 100 milyarlarca liralık devasa bütçelere rağmen ortada örnek gösterebilecekleri hiçbir eserleri, yatırımları yok. Proje diye bahsettikleri işlerin çok daha fazlasını bizim orta çapta bir ilçe belediyemiz bunlardan çok daha iyi, zaten yapıyor. Şu anda Ankara'da metro adına yapılan ne varsa hepsi bizim yaptıklarımız. Belediye olarak bunların yaptığı yok. Asfalt dökmemekle, yol, köprü yapmamakla, taş üstüne taş koymamakla övünen bir beceriksiz yönetim var. Elini vicdanına koyan tüm Ankaralı kardeşlerim, şu gerçeği kabul edecektir. Ankara bir beş yıl daha böyle yönetilmeyi kaldıramaz. Ankara bu kadar ihmale, yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara'nın yavaşlıktan kurtulması ve bir an önce hızlanması gerekiyor."

Erdoğan, trafik başta olmak üzere şehrin sorunlarının kördüğüm haline gelmemesi için 31 Mart seçimlerinin büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.Erdoğan sordu: 6'lı masadan kimse kaldı mı?

Vatandaşlardan, bu fırsatı heba etmemelerini isteyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Gelin Ankara'nın önünde yeni ufuklar açalım. Bunun için önümüzdeki 11 günü çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kaybedeceklerini anlayanların tahriklerine kapılmadan 11 gün boyunca çok iyi çalışacağız. 31 Mart günü sandık başına gittiğimizde ise ilçede Asım Balcı kardeşime, büyükşehirde Turgut Altınok kardeşime mührü basacağız. Açılışını yaptığımız eser, hizmet ve projelerin Mamaklı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu hizmetleri ilçemize kazandıran belediyemizi ve diğer kamu kurumlarımızı tebrik ediyorum. Asım Balcı kardeşimi sizlere emanet ediyorum."

AÇILIŞTAN NOTLAR

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse hediye takdiminde bulundu.

Daha sonra Erdoğan, beraberindekilerle yapımı tamamlanan eserlerin resmi açılışını yaptı.

Alana, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu "Bu şarkı burada bitmez", "KAAN, hanların bağlı olduğu devlet başkanı, Hakan" ve "Hızlanma zamanı" pankartları asıldı.

Törene, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı ve AK Parti milletvekilleri de katıldı.


.NİFAK SOKMAYA ÇALIŞANLARA UYANIK OLACAĞIZ
Aramıza nifak sokmaya çalışanlara karşı uyanık olacağız. Sizlerden AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın kardeşlik siyasetine sahip çıkmanızı istiyorum. Son 5 yılda Ankara'nın nasıl bir hizmetsizlik içine girdiğini siz görüyorsunuz. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 145085 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...