Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN’a, Başarı Belgesi" ve...

Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN'a, Başarı Belgesi" ve "Üsttün Başarı Belgesi

İlçe Halkı Kaymakam TURAN'a karşı çok büyük sevgi ve muhabbet göstermekteler, Kaymakam Uğur TURAN,Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan'ın tarif ettiği örnek idareci bürokrattır.geriye bakıldığı zaman,Kaymakam Uğur TURAN'ın yaklaşık 28 yıllık görev süresi başarılarla geçmiştir,Kaymakamlık yaptığı İlçelerde,Vali yardımcısı olarak yaptığı hizmetlerle hep takdir almıştır,Turgutlu Kaymakamlığı görevi sırasında “Başarı Belgesi” ve “Üsttün Başarı Belgesi” ile ödüllendirilmiştir.

22 Ağustos 2018 - 06:19

Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN 

Giriş Tarihi: 21.8.2018 20:57 Güncelleme Tarihi: 22.8.2018 06:19

Kaymakam Uğur TURAN 24.07.2015 tarihinden itibaren Turgutlu Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. Turgutlu'da üç yıllık  görevinde Kaymakamlık Makamının  vatandaşa açık olması, vatandaşın 24 saat cep telefonundan da olsa Kaymakam Uğur TURAN'a ulaşmaları dertlerini anlatabilmeleri,İlçe sakinlerinin yediden yetmişe  Kaymakam TURAN'a olan sevgi ve muhabbetini artırmıştır.Kaymakam Uğur TURAN,Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan'ın tarif ettiği örnek idareci bürokrattır.geriye bakıldığı zaman,Kaymakam Uğur TURAN'ın yaklaşık 28 yıllık görev süresi başarılarla geçmiştir,Kaymakamlık yaptığı İlçelerde,Vali yardımcısı olarak yaptığı hizmetlerle hep takdir almıştır,Turgutlu Kaymakamlığı görevi sırasında “Başarı Belgesi” ve “Üsttün Başarı Belgesi” ile ödüllendirilmiştir.

Kaymakam Uğur TURAN ile ilgili görsel sonucu

Millet olarak ortak sevinç günleri olan bayramlar; Rabbimizin bize lütfettiği kardeşlik ve huzur günleridir.
Bayramlar her yüreğin muhtaç olduğu mutluluğu, güveni ve dostluğu yaşama, diğer yüreklere de yaşatma fırsatı veren manevi mevsimlerdir. 
Kesilen kurbanlar ile Yüce Yaratıcımız ile yakınlaşma, fakirlere el uzatma imkânı bulduğumuz Kurban Bayramının, milletimizin huzur ve esenliğine, İslam âleminin birlik ve kardeşliğine,  bütün insanlığın barışına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.

Kaymakamımız Sayın Uğur TURAN Başkanlığında Daire Amirleri Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Uğur Turan

Kaymakamımız Sayın Uğur TURAN Başkanlığında, ilçemiz daire amirlerinin katılımı ile 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda “Daire Amirleri” toplantısı yapıldı.

Turgutlu İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ve Turgutlu Din Görevlileri ve Din Gönüllüleri Derneğine Ziyaretİ  

Kaymakam Uğur Turan
Kaymakamımız Uğur TURAN, Turgutlu İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ve Turgutlu Din Görevlileri ve Din Gönüllüleri Derneğini ziyaret etti. 
Ziyarette Kaymakamımız, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kamu Denetçisi Kalkan Turgutlu Kent Müzesi'ni İnceledi

TBMM Kamu Denetçisi olarak görevini sürdüren Sadettin KalkanTurgutlu Kent Müzesini ziyaret ederek müzedeki eserleri yakından inceledi.

Kamu Denetçisi Kalkan Turgutlu Kent Müzesi'ni İnceledi, System.String[]

TBMM Kamu Denetçisi olarak görevini sürdüren Sadettin Kalkan Turgutlu Kent Müzesini ziyaret ederek müzedeki eserleri yakından inceledi.

TBMM Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan, Kaymakam Uğur Turan ve Belediye Başkanı Turgay Şirin ile Kent Müzesi'ni gezdi. Müzenin Turgutlu'ya çok yakıştığını kaydeden Kalkan "Turgutluluları ve Belediye Başkanımızı geçmişine bu kadar özenli bir şekilde sahip çıktığı için kutluyorum. Kent Müzesi Turgutlu'nun tarihini son derece güzel anlatıyor. Turgutlu'ya gelen herkesin mutlaka gezmesi gereken yerlerden biri. Başta Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere emeği geçen herkese Turgutlu'ya böyle bir eser kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Turan, Manisalı Genç İş Adamlarını Ağırladı

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Turan, Manisalı Genç İş Adamlarını Ağırladı, System.String[]

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Kaymakam Uğur Turan'a çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Geriter, Kaymakam Uğur Turan'ın uzun bir süredir Turgutlu'ya hizmet ettiğini ve her kesimi kucaklayan yapıcı bir kişiliğiyle kamuoyunda takdirle karşılandığını ifade etti. Geriter, "Kendisi göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adeta göz dolduruyor. MAGİAD olarak Manisa'mızı 17 ilçesiyle bir bütün halinde baz alarak çalışmalarımızı bu kapsamda sürdürüyoruz. Turgutlu ilçemizde de önümüzdeki günlerde farklı projelerimizi yapacağız" dedi.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Turgutlu ilçemize yatırım noktasında devletimizin üzerine her ne kadar görev düşüyorsa, siz genç iş adamlarına da büyük bir iş düşüyor. MAGİAD olarak yaptığınız işleri izliyor ve takdirle karşılıyoruz. Turgutlu'da oluşturduğunuz öğrenci temsilciliğinize ve siz genç iş adamlarına yaptığınız işlerde başarılar diliyorum"

Kaymakam Turan, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, tecrübelerini ve sevginin önemini öğrencilerle paylaştı.

Kaymakam Turan, Öğrencilerle Bir Araya Geldi, System.String[]

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, tecrübelerini ve sevginin önemini öğrencilerle paylaştı.

Turgutlu Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kaymakam Turan, sevgi olmadan hiçbir şeyin başarılamayacağını söyledi.

Sevgi olmadan çabanın, mücadelenin olmayacağını belirten Turan, şöyle konuştu: 

"Sevgi bir insanın hayatınında olmazsa olmazlardandır. Sevmekle başlar her şey. İşini, eşini, vatanını ve bayrağını sevmezsen bunlar için mücadele etmez ve üretmezsin. Seversen eğer mücadele edersin. Seviyorum dediğiniz herşey için mücadele edin. Severseniz başarırsınız."

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kaymakam Turan'a, konferans sonrasında öğrenciler tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Okul Müdürü Sevim Gökçe, "Simmüz" kitabının yazarı Murat Gökyıldız, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Manisa'da "Bir Çocuk Bir Umut Projesi"

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Kaymakam Uğur Turan, Bir Çocuk Bir Umut Projesi kapsamından öksüz ve yetim çocukları ziyaret etti.

Manisa'da

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Kaymakam Uğur Turan, Bir Çocuk Bir Umut Projesi kapsamından öksüz ve yetim çocukları ziyaret etti.

Turgutlu'da yaşayan yetim çocukları evlerinde ziyaret eden Kaymakam Turan, projenin amacının ahlaklı, dürüst, çalışkan bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yetim çocukların yalnızlıklarını unutturarak gelecek kaygısından arındırmak, hayat kalitelerini arttırmak için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını ifade eden Turan, şöyle konuştu: 

"Bu çocuklarımıza sağlıklı çalışma ortamları sağlanarak eğitim öğretim hayatlarındaki hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmalıyız. Onların hayallerine giden yolda çalışma alanlarını düzenlemek gerekiyor. Bunu yaparken öksüz çocuklarımızın yalnız olmadığını, devletimizin yanlarında olduğunu hissettirmeliyiz...

2018 Yılı 2. Muhtarlar Toplantısı Turgutlu'da Yapıldı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılı muhtarlar toplantısının ikincisini Turgutlu’da yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

2018 Yılı 2. Muhtarlar Toplantısı Turgutlu'da Yapıldı, System.String[]

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılı muhtarlar toplantısının ikincisini Turgutlu'da yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Turgutlu Kaymakamlığı ev sahipliğinde yapılan toplantıya Vali Güvençer'in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, büyükşehir belediyesi temsilcileri, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, bazı il müdürleri, Turgutlu ilçe müdürleri ve Turgutlu ilçesi mahalle muhtarları katıldı. Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptığı açılış konuşmasında, "Yaklaşık bir yıl sonra sizlerle bir kez daha toplanma fırsatı bulduk. 12 ayda Turgutlu ilçemizde bir takım yenilikler, çözülen sorunlar, yeni atılan adımlar olmuştur. Bunların hiç birisi kendiliğinden olmadı. İşin başındaki şahıslar başta olmak üzere bu ilçede yaşayan herkesin bu ilçede yapılan olumlu işlerde, çözümlenen sorunlarda mutlak surette bir şekilde payı var. Üstelikte ben uzaktan bakıyordum, bir kez görmüştüm, kolay gelsin demişti; kolay gelsin gibi basite alınacak bir katkıda değil, biz hep birlikte bir bütünüz. Hep birlikte bu ilçeyi, sonrasında bu vilayeti, sonrasında bu ülkeyi oluşturuyoruz. Her birimizin, mutlak surette bir yaratılış, bir varoluş sebebi var. Yerimizde sağlam durduğumuz, üzerimize düşeni kendi alanımızda, çerçevemizde yaptığımız sürece, bu ilçede bu vilayette her ne oluyorsa, mutlak surette vazgeçilmez payımız var. Emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Afrin'de Zeytindalı Operasyonunda görev yapan askerleri ve şehit düşen askerleri hatırlatan Vali Güvençer, şehitlerimize rahmet ve ordumuza başarı dileklerinde bulundu.

Toplantıda, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan bir önceki toplantıda muhtarlar tarafından dile getirilen sorunlar ve taleplerle ilgili alınan mesafeye ilişkin sunum yaptı. Kaymakam Turan, bir önceki toplantıda eğitim, enerji, sağlık konusunda gündeme gelen sorunların birçoğunun çözümlendiğini, çözümlenememiş az sayıdaki sorun üzerinde çalışmaların devam ettiğini aktardı. Kaymakam Turan'dan sonra söz alan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, amaçlarının halka hizmet, halkın rızasını kazanmak ve hayır dualarını almak olduğunu vurgulayarak bu doğrultuda çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Daha sonra Turgutlu Mahalle muhtarları söz alarak geçen yılki taleplerinin karşılanması nedeniyle teşekkürlerini ifade ederken, bu yıl ortaya çıkan yeni ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini dile getirdiler.15-temmuz.net haberleri
E-Posta: 15temmuz2016.06@gmail.com..

Bu haber 159069 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...