Sinagoglardan karanlığa inen gizli tüneller! Bebek katilleri,...

Sinagoglardan karanlığa inen gizli tüneller! Bebek katilleri, pedofililer burada mı saklanıyor? New York'tan sonra aynı skandal Moskova'da görüldü

ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altına bulunan ve Yahudilerin kapatılmaması için polise direniş gösterdiği gizli tünelden çıkanlar sosyal medya kullanıcılarını şoke etti. Gizli tünelin hangi amaçla kazıldığı henüz bilinmese de olayın görüntüleri dün sosyal medyada viral oldu ve birçok komplo teorisi ortaya atıldı.

10 Ocak 2024 - 21:46

Sinagoglardan karanlığa inen gizli tüneller! Bebek katilleri, pedofililer burada mı saklanıyor? New York'tan sonra aynı skandal Moskova'da görüldü

Giriş Tarihi: 10.01.2024 Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 

New York'ta Sinagog'un altındaki gizli tünelden çıkanlar şoke etti: Bebek pusetinden kan lekelerine...

Sinagoglardan karanlığa inen gizli tüneller!Çocuk yatakları ve kan izleri... New York'tan sonra Moskova'da da gizli tünel bulundu! Bebek katilleri sinagoglarda mı saklanıyor?

Sinagoglardan karanlığa inen gizli tüneller! Bebek katilleri, pedofililer burada mı saklanıyor? New York’tan sonra aynı skandal Moskova’da görüldüDünya, ABD’de ortaya çıkan kaotik bir olayla sarsıldı. New York’taki Hasidik Yahudi sinagogunda İsrail’den gelen Siyonistlerin kazdığı tüneller ağı ortaya çıktı. Yapılan çalışmalar sonucunda Yahudilerin sözde “arınma” ayinleri yaptığı bir mikveye açılan tünellerde kanlı şilteler ve bebek puseti bulundu. Diğer yandan ABD’li komplo teorisyeni Stew Peters, skandala mevzu olan sinagogun 30 yıldır cinsel istismarla anıldığını işaret etti. Tam da bu noktada Moskova'da bulunan bir sinagogta da tıpkı New York'taki sinagogun altına inşa edilen gizemli bir tünel bulundu. Durum dünya genelinde "kırmızı alarma" dönüşürken Türkiye'de binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından "EGM harekete geçsin", "Türkiye'deki sinagoglar araştırılsın" yorumları yapıldı.

Çocuk yatakları ve kan izleri... New York’tan sonra Moskova’da da gizli tünel bulundu! Bebek katilleri sinagoglarda mı saklanıyor?

ABD bir kez daha kaosun merkezi oldu. New York bağlı Crown Heights semtindeki bir sinagogun Hasidik Yahudilerin bir sinagogun altına kazdıkları yasa dışı tünelle ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı.

KAN DONDURAN DETAYLAR
Broolyn'de, Crown Height semtinde Hasidik Yahudi sinagogunun altında keşfedilen yasadışı tüneller gündeme bomba gibi düşerken tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek pusetleri ise kan dondurdu.

Epstein’ın pedofili adası skandalında yeni gelişme!EPSTEİN'IN PEDOFİLİ ADASI SKANDALINDA YENİ GELİŞME!

ABD'li komplo teorisyeni Stew PetersNew York'taki Hasidik Yahudi "tünel tapınağının" en az 30 yıldır cinsel istismarla ilişkilendirildiğine dikkat çekti. Öte yandan New York polisinin neden tünelleri kapatıp delilleri yok ettiği merak ediliyor.

TÜNELDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ
New York'taki Hasidik Yahudi sinagogunda aralık ayında keşfedilen tünelin kapatılma çalışmalarının başlaması üzerine dün, İsrail'den gelen Yahudiler protestoya başladı ve tünellerin doldurulmasını engellemek için New York polisinin karşısına dikildi. Olayın ardından çok sayıda İsrailli tutuklanırken söz konusu tünellerin neden kazıldığına ilişkin detaylar ise kan dondurdu.

TÜNELİN UCU SİYONİSTLERİN SAPKIN RİTÜELLERİNE ÇIKTI
İngiliz basını tünellerin bir hamama ya da "mikveye" açıldığını ortaya koyduğunda sapkınlığın boyutuna ilişkin tahminler oluşmaya başlamış olsa da tünelden çıkarılan kanlı şilte, bebek puseti ve delici aletler dehşetin boyutunu artırdı. Peki, nedir mikve? Kanlı şiltelerle, bebek pusetleriyle ilgisi ne olabilir?

Sinagogların bodrum katında küçük bir havuz olan mikve, Yahudilerin ritüellerinden biri. Kadınların adet dönemlerinden sonra ve düğün öncesinde, ayrıca da din değiştirirken mikveye giriyorlar. Tünelin ucunun bir mikveye çıkması, ilerleyen saatlerde tünelden çıkarılan kanlı şilte ve bebek pusetleri ise mikvede siyonistlerin çocukları sapkın ritüellere alet ettiğini açıkça ortaya çıkardı.

YAHUDİLER SAPKINLIĞI MI TEŞVİK EDİYOR?

New York'taki sinagogun altına kazılan tünellerin açıldığı mikvede, çocukların istismar edildiği, işkence ve organ kaçakçılığı için kaçırıldığı iddia edilirken Yahudilerin Talmud kitabında pedofilinin normalleştirildiğine ilişkin ifadeler de yeniden gündem oldu.

POLİSLER NEDEN TÜNELLERİ KAPATIP DELİLLERİ YOK EDİYOR?

Komplo teorisyeni Stew Peters, Talmud'un pedofiliye izin verdiğini belirtirken "Asıl soru şu, polisler neden tünelleri çimentoluyor ve delilleri yok ediyor?" ifadelerini kullandı.

30 YILLIK İSTİSMAR

ABD'li komplo teorisyeni Stew Peters, New York'taki Hasidik Yahudi "tünel tapınağı" diye adlandırılan sinagogun en az 30 yıldır çocuklara yönelik cinsel istismarla ilişkilendirildiğine dikkat çekti. İsrail gazetesi the Jerusalem Post'ta 2021 yılında yayımlanan bir haber ise Brooklyn'deki sinagogun ilk kez bir istismar iddiasına ev sahipliği yapmadığını ortaya çıkardı.

İsrail'de yaşayan 36 yaşındaki bir kadının Brooklyn'deki Chabad-Lubavitch hareketinin genel merkezinde sergilenen menora yani yedi kollu şamdanı ele geçirmeye çalışmasıyla sinagogdaki istismar davası gündem olmuştu. Kadının avukatı, "Menoranın peşindeyiz çünkü bu çok sembolik ve bu sembolizmin şekillendirilmesinde aktif bir rol olmasını umuyoruz." şeklinde konuşmuştu. Sinagogdaki menorayı yapan kişinin 1990'lı yıllarda söz konusu genç kıza cinsel tacizde bulunduğu ve haham mahkemesinin tacizciyi cezalandırmadığı belirtiliyor.

YAHUDİLER YİNE MAĞDURU OYNUYOR
Sinagog skandalının ardından Yahudiler ise her zamanki gibi mağduru oynuyor. Tünelden çıkarılan kanlı şilteleri, yatakları, işkence, tecavüz ve şiddet iddialarını bir kenara bırakan Yahudiler, tünel skandalının ardından yapılan haberlerin antisemitizme yol açacağını iddia ederek gündemi değiştirmeye çalışıyor.

MOSKOVA'DAKİ SİNAGOGTA DA BENZER GÖRÜNTÜLER
New York'taki sinagog altına inşa edilen gizemli tünellerin sırrını çözmek için dünya kırmızı alarma geçti. Korkunç iddiaların olduğu olayla ilgili bir bomba da Moskova'dan geldi. Sosyal medyada hızla dolaşıma giren bir videoda Yahudi olduğu görülen bir kişinin sinagogun içine kazılmış gizli bir tünel kapağını açtığı görüldü. Karanlık ve tehlikeli bir tünele inen o yol dehşete düşürdü. Sinagoglar kaçırılan çocukların tutulduğu yer mi? Organ mafyasının organize olduğu bölgeler sinagog altına gizlenmiş tüneller mi? Tüm soruların yanıtları için binlerce sosyal medya kullanıcısı da "EGM harekete geçsin", "Türkiye'deki sinagoglar da araştırılsın" yorumlarında bulundu.

▶️ Sinagogun altında 'gizli tünel' krizi: Bebek pusetinde kan...

DÜNYA BU TÜNELLERİ MERAK EDİYOR
Aralık ayında keşfedilen ve bir hamama ya da "mikveye" açıldığı düşünülen yasadışı tünellerin inşaat işçileri tarafından doldurulmaya çalışılmasının ardından kaos ortaya çıktı.

SİNAGOG POLİS BASKININA UĞRADI
New York'ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway'de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagog, polis baskınına uğradı.

Baskında, sinagogun altında kazılmış gizli tüneller tespit edildi. Bu sırada, aralarında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu, polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan kişiler gözaltına alındı.



KAN LEKELİ YATAKLAR, BEBEK PUSETİ…
Gizli tünellerde bulunanlar ise kan dondurdu. İçerideki yatakların üzerinde kan lekeleri görülürken, bazı tünellerde ise bebek puseti bulundu.

Tünellerde çıkan delici aletler ve kanlı yataklar, pedofili suçlarının ve organ kaçaklığının yapıldığını ispatlar nitelikte oldu.

TÜNELLER NEDEN MİKVEYE AÇILIYOR? NE AYİNİ PLANLIYORLARDI?
İngiliz Daily Mail, tünelin amacının belirsiz olduğuna dikkat çekerken Forward.com web sitesi ise tünelin terk edilmiş bir kadın "mikvesine" ya da ritüel banyolarına ulaşmak için tasarlandığını iddia etti.

Tünelin sinagogu genişletmek için kazıldığı belirtilirken bunun nasıl yapılacağının ise belli olmadığına dikkat çekildi. Peki, nedir mikve? Kanlı şiltelerle, bebek pusetleriyle ilgisi ne olabilir?

Siyonizm dünya güvenliğini tehdit ediyor!SİYONİZM DÜNYA GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR!

Sapkın ve sapıklığın organize gücü Siyonistler!SAPKIN VE SAPIKLIĞIN ORGANİZE GÜCÜ SİYONİSTLER!

Sapkın ve sapıklığın organize gücü Siyonistler!"TÜRKİYE'DEKİ SİNAGOGLAR ARAŞTIRILSIN"
Sinagoglar kaçırılan çocukların tutulduğu yer mi? Organ mafyasının organize olduğu bölgeler sinagog altına gizlenmiş tüneller mi? Tüm soruların yanıtları için Türkiye'de binlerce sosyal medya kullanıcısı harekete geçti. Gündeme oturan olayda vatandaşlar "EGM harekete geçsin", "Türkiye'deki sinagoglar da araştırılsın" yorumlarında bulundu.

Pedofili ve organ kaçakçılığı mı yapılıyor? New York’ta sinagogun altına kazılan yasadışı tünel ortalığı karıştırdı: Kan lekeli çocuk yatakları bulunduÇocuk yatakları ve kan izleri... New York'tan sonra Moskova'da da gizli tünel bulundu! Bebek katilleri sinagoglarda mı saklanıyor?

ABD'nin New York eyaletinde Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagogda gizli tüneller tespit edildi. Gizli tünellerde bulunan yatakların üzerinde kan izlerine rastlandı. Ayrıca tünellerin birinde bebek puseti de bulundu. Skandal görüntüler tünellerde" Pedofili ve organ kaçakçılığı mı yapılıyor?" sorusunu akıllara getirirken tüm dünyayı sarsan bir olay daha patlak verdi. Moskova'da bulunan bir sinagogta da tıpkı New York'taki sinagogun altına inşa edilen gizemli bir tünel bulundu. Görüntülerin yayılmasının ardından Türkiye'de binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından "EGM harekete geçsin", "Türkiye'deki sinagoglar araştırılsın" yorumları yapıldı.

Çocuk yatakları ve kan izleri... New York’tan sonra Moskova’da da gizli tünel bulundu! Bebek katilleri sinagoglarda mı saklanıyor?ABD, başta Epstein olmak üzere fuhuş ağı, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve pedofili suçlamalarıyla gündemden düşmüyor.

New York'ta Sinagog'un altındaki gizli tünelden çıkanlar şoke etti: Bebek pusetinden kan lekelerine...

ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altına bulunan ve Yahudilerin kapatılmaması için polise direniş gösterdiği gizli tünelden çıkanlar sosyal medya kullanıcılarını şoke etti. Gizli tünelin hangi amaçla kazıldığı henüz bilinmese de olayın görüntüleri dün sosyal medyada viral oldu ve birçok komplo teorisi ortaya atıldı.

Görüntülerden birinde lekeli bir yatağın terk edilmiş halde durduğu görülürken, bir başka görüntüde bir bebek sandalyesi dikkat çekiyor.

Görüntülerden birinde lekeli bir yatağın terk edilmiş halde durduğu görülürken, bir başka görüntüde bir bebek sandalyesi dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz ay ABD’nin New York kentinin Crown Heights semtinde yer alan bir Ortodoks Yahudi sinagogunun altında yasadışı kazılmış gizli bir tünel keşfedildi.

Çevre sakinleri Chabad-Lubavitch Yahudi cemaatine bağlı sinagogun olduğu bölgeden kazı sesleri duyduklarını iddia ediyor bu nedenle de gizli tünelin yaklaşık 6 ay önce kazılmaya başlandığı düşünülüyor.

Dün tüneli betonla kapatmak için gelen işçiler Yahudilerin tepkisi ile karıştı. Olaya polisin müdahale etmesi ile tansiyon iyice yükseldi. Yaşanan arbede sonucu 10 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Tünel neden kazıldı?

Gizli tünelin hangi amaçla kazıldığı henüz bilinmese de olayın görüntüleri dün sosyal medyada viral oldu ve birçok komplo teorisi ortaya atıldı. Bir iddiaya göre tünellerin sinagogu yasadışı yollarla genişletmek için kazıldığı öne sürülürken; bir diğer iddiaya göre de tüneller, sinagogun kadın bölümünün altından sinagogun bir sokak ötesindeki Union Caddesi’nin köşesindeki bir Yahudi ritüeli temizlik banyosu olan mikveye kadar uzanıyordu.

Görüntüler endişelendirdi

Bir sinagogun altında gizli tünel bulunması ABD'nin dikkatini yeterince çekmişken, tünelin içinden gelen görüntüler yasadışı yapının içinde neler olup bittiğine dair endişelere yol açtı. Hürriyet'te yer alan habere göre, video kliplerden birinde lekeli bir yatağın terk edilmiş halde durduğu görülürken, bir başka görüntüde bir bebek sandalyesi olduğu görülüyor.

Neden bebek sandalyesi var?

Sosyal medya kullanıcıları gördükleri karşısında şoke olurken yorumculardan biri 'Gizli tünelde neden bir bebek sandalyesi var?' diye sordu. Başka bir kullanıcı ise "Tünelden çıkardıkları şey lekeli bir yatak mı?" diye sordu.

Yorumculardan videon biri görüntülerin altına 'Burada şüpheli bir şeyler var. Lekelenmiş bir yatak ve bir bebek sandalyesi... Noktaları birleştirmek istemiyorum' diye yazdı.

Bu haber 240237 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisa'da dehşet! 2 çocuk annesi eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Manisa'da dehşet! 2 çocuk annesi eşini av tüfeğiyle...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)