İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’ya Geldi 

81 il ve 922 ilçemizde ülkemizi karış karış gezip, Şehir Buluşmalarını gerçekleştiriyor, milletimizin sinesinde halkımızla hemhal oluyoruz. Bugün Şehzadeler Şehri #Manisa’da milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, AK Parti ve Cumhur İttifakının kıymetli il ve ilçe üyeleri, kadın ve gençlik kollarımız ile basın mensubu arkadaşlarımızla bir aradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan ’ın ifadeleriyle “Durmak yok, yola devam.”

05 Ağustos 2023 - 23:33

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’ya Geldi 
Giriş Tarihi: 05.08.2023  22:58 Güncelleme Tarihi: 05.08.2023  23:28
2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ak Pati Turgutlu İlçe Teşkilatı Başta olmak  Tüm Partililerle  bir araya geldi.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’ya Geldi
2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’da AK Parti Gençlik ve Kadın Kollarımız, Cumhur İttifakının kıymetli temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve muhtarlarımız ile bir araya geldik.

En büyük gücümüz sevgili gençler…
Sizler ne kadar donanımlı olursanız, TürkiyeYüzyılı iddiamız o kadar güçlü olur

Ve en büyük gücümüz cefakâr, fedakâr kadınlar. Sizlerin siyasette, eğitimde, ticarette, sporda, sağlıkta ve hayatın her alanında göstereceğiniz başarılar BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’yi inşa edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa’ya Geldi
81 il ve 922 ilçemizde ülkemizi karış karış gezip, Şehir Buluşmalarını gerçekleştiriyor, milletimizin sinesinde halkımızla hemhal oluyoruz.

Bugün Şehzadeler Şehri #Manisa’da milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, AK Parti ve Cumhur İttifakının kıymetli il ve ilçe üyeleri, kadın ve gençlik kollarımız ile basın mensubu arkadaşlarımızla bir aradayız.

Cumhurbaşkanımız Sayın 
Erdogan’ın ifadeleriyle “Durmak yok, yola devam.” 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa'ya Geldi
 Şimdi yerel seçimler için şehir şehir, köy köy, mahalle mahalle çalışma vakti.
 
Çünkü ne diyor Gönül Sultanı Tapduk Emre:
“Aşk ile yürüyen sırtında dünyayı taşır.”

TürkiyeYüzyılı’nı Manisalı hemşehrilerimle birlikte inşa edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, “Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz” dedi.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa'ya Geldi
 Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, şehir buluşmalarında Manisa’da STK’larla, muhtarlarla, ilçe teşkilatlarıyla, esnafla, çiftçiyle, toplumun her kesimiyle irtibat kuracaklarını söyledi. Zor bir seçimi başarıyla tamamladıklarını aktaran Hızlı, yerel seçimlerin de çalışmalarına başladıklarını söyledi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa'ya Geldi
 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “81 il 922 ilçemizde ülkemizi karış karış gezip şehir buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Milletimizin sinesinde halkımızla hemhal ediyoruz. Bugün Manisa’dayız. Bu buluşmalarda her zaman olduğu gibi milletimizin sesine kulak vereceğiz. Esnafımızın çayını içeceğiz, gençlerimizle buluşacağız, kadınlarımızı dinleyeceğiz. 14-28 Mayıs tarihlerinde çok önemli bir seçim süreci yaşadık. Milletimiz bu seçimde kefenin bir yanına 21 yıllık hizmetleri bir tarafa da içi boş vaatleri koydu. Hamdolsun milletimiz sayesinde muhteşem bir zaferle çıktık. Bu seçimi Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 85 milyon kazanmıştır. Siyasette durmak yok. Yeni bir seçimden çıktık ama şimdi de yerel seçimlere odaklandık. Yerel seçimlerden de büyük bir zaferle ayrılacağımıza olan inancımız tamdır. 21 yıldır aynı aşkla yürüyor, ülkemizi muhasır medeniyetlerin en üst seviyesine çıkaracak adımları atıyoruz. Şimdi Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye Yüzyılı, şefkatin, barışın yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı her alanda Türkiye’yi en güçlü 10 ülke arasına sokma yüzyılıdır. Yeni başlangıçlar için çığır açmanın adıdır. 2600 yıl önce madeni paranın ilk basıldığı bu topraklar Türkiye Yüzyılı için de önemli adımlar atacaktır. Bir buçuk milyonluk nüfusuyla en büyük 14’üncü şehri olan Manisa her alanda örnek bir şehir olma vasfı taşıyor. 2023 yılı ödeneği ile son 21 yılda Manisa’ya yapılan yatırım 105 milyarı aştı. Bu şehir her alanda desteklenmelidir. 2002 yılında Manisa 312 milyon dolar ihracat yaparken 2022 yılında 5,2 milyar dolar. 63 ülkeye ihracat yapıyor bu güzel şehir. İhracatta 7. il konumunda. İnşallah Manisa ihracatta daha da yukarılara çıkacaktır. Artık rekabet ülkeler arasında değil, şehirler arasında gerçekleşiyor. Manisa bu rekabette de önemli bir yerde yer alıyor. İhraç edilen ürünlerde sadece Made in Turkey yazmıyor Made in Manisa da yazıyor. Sanayideki lokomotif şehirlerden biri olan Manisa tarımda da lokomotif şehirlerden biri. Tarımda iki önemli ürün var. Üzüm ve zeytin. Son 21 yılda Manisa sanayide ticaret sicil kaydı 198’den 3 bin 51, çalışan sayısı 4 bin 235’ten 132 bine çıkmış. Manisa’daki işsizlik oranı 5,1. Türkiye ortalamasının 3 buçuk puan altında. Manisa ürettiklerini katma değere dönüştürüyor. Kömürde enerji üretiminde Soma Türkiye birincisi. Ülke olarak Manisa olarak bunlar göğsümüzü kabartan rakamlar. Durmak yok yola devam. Manisa’daki yatırımlar aralıksız devam ediyor, devam edecek. Hepimizi heyecanlandıran projelerin başında İzmir-Ankara hızlı tren projesi geliyor. İzmir Ankara otoyolu gibi 428 kamu projesi Manisa’nın gücüne güç katacak. Huzur ve güvenin olduğu yerde üretim olur, güven olur, bereket olur. Huzurun adresi İçişleri Bakanlığı. 600 bin personelimizle, görev alanımızda halkımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Bakan Yerlikaya Kurşunlu Han'ı İnceledi 

Giriş Tarihi: 05.08.2023  16:58 Güncelleme Tarihi: 05.08.2023  18:08

Bakan Yerlikaya Kurşunlu Han'ın girişinde Şehzadeler Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde karşılandı
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarihi Kurşunlu Han'ı da ziyaret ederek, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAKAN YERLİKAYA KURŞUNLU HAN'I İNCELEDİ Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarihi Kurşunlu Han'ı da ziyaret ederek, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurşunlu Han'ın girişinde Şehzadeler Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde karşılanan Bakan Yerlikaya'ya Başkan Çelik çiçek takdim etti. Bakan Yerlikaya ve beraberindekiler daha sonra tarihi yapıyı gezerek,  buradaki atölyeleri inceledi verilen meslek kursları hakkında Başkan Çelik ve hocalardan bilgi aldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tarihi Kurşunlu Han'da ağırlayarak, tarihi yapıda yer alan atölyeler ve meslek kursları hakkında bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya Kurşunlu Han'ı İncelediÇeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarihi Kurşunlu Han'ı da ziyaret ederek,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurşunlu Han'ın girişinde Şehzadeler Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde karşılanan Bakan Yerlikaya'ya Başkan Çelik çiçek takdim etti. Bakan Yerlikaya ve beraberindekiler daha sonra tarihi yapıyı gezerek,  buradaki atölyeleri inceledi verilen meslek kursları hakkında Başkan Çelik ve hocalardan bilgi aldı.

2023/08/9465876951691248017.jpg

2023/08/10171097541691248016.jpg

2023/08/15776455391691248018.jpgŞehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  restore edilerek bir kültür ve sanat merkezi haline getirilen Kurşunlu Han'da  35 atölye bulunduğunu ve bu atölyelerde unutulmaya yüz tutmuş 44 meslek dalının hem yaşatıldığını hem de  kursiyerlere öğretilerek gelecek nesillere aktarıldığı bilgisini  verdi. Atölyeleri  tek tek dolaşan Bakan Yerlikaya,  buradaki hocalardan  verilen kurslar hakkında bilgi aldı, yapılan sanat eserlerini inceledi.  Kurs hocalarından atölyelerin kendilerine ücretsiz olarak tahsis edildiği, bilgisini alan Bakan Yarlikaya  Başkan Çelik'e hizmeti için teşekkür etti. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 342682 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)