Manisa’nın çevreci filosuna ’Mükemelllik’ ödülü

Manisa'nın çevreci filosuna 'Mükemelllik' ödülü

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülü aldı. İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen törende ödülü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige, ödülü Başkan Cengiz Ergün adına, Ülkemizin çok başarılı bürokratlarından, Manisa Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün'e verdi.

22 Kasım 2022 - 18:13

Manisa'nın çevreci filosuna 'Mükemelllik' ödülü
Giriş Tarihi: 22.11.2022  17:54 Güncelleme Tarihi: 22.11.2022 18:01
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülü aldı.
 İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen törende ödülü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige, ödülü Başkan Cengiz Ergün adına, Ülkemizin çok başarılı bürokratlarından, Manisa Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün'e verdi. 

Ödül törenine ilişkin bilgilendirmede bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından elektrikli otobüslerimizle ilgili MÜKEMMELLİK ödülü verildi. Sizin şahsınız adına ödülü İstanbul’da ben teslim aldım. Size arz ediyorum” diye konuştu.

Manisa'nın çevreci filosuna 'Mükemelllik' ödülüManisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman (TurSEFF) Programı tarafından layık görülen “MÜKEMMELLİK” ödülünü; makamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti.
Manisa'nın çevreci filosuna 'mükemmelik' ödülüTürkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından verilen ödül hakkında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Elektrikli otobüslerimiz, yaptığımız en büyük yatırımlarımızdan bir tanesi. 18 metrelik 20 adet; 2 adet 25 metrelik elektrikli otobüslerimiz, bugün Manisa sokaklarında, caddelerinde, üniversite kampüsüne yapılan seferlerle karbon salınımı noktasında çevreye çok büyük bir katkı sağlıyor. O açıdan emeği geçenlere ben de buradan teşekkür ediyorum. Böyle bir ödülü aldığımız için çok mutlu olduğumu ifade edeyim. Başta Ulaşım Dairesi Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülüne layık görülen 8 projeden bir tanesi. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen törende ödülü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige’nin elinden almıştı.

Bu haber 327261 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok
Ekrem İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...