Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya...

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

Hıncal Abi'ye veda! Türk basınının asırlık çınarıydı Son dakika haberi... Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç için Turkuvaz Medya Binası'nda tören düzenlendi. Törende Hıncal Uluç'un çalışma arkadaşları ve abisi Öcal Uluç, kendisiyle olan duygularını dile getirdi. Törenin ardından Hıncal Uluç'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

22 Kasım 2022 - 15:07

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

Giriş Tarihi: 22.11.2022  11:19 Son Güncelleme: 22.11.2022  15:09

SON DAKİKA | Hıncal Abi'ye veda! Türk basınının asırlık çınarıydı

Sabah Gazetesinin usta yazarı Hıncal Uluç, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören Uluç, geçtiğimiz pazar günü saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Duayen isminin vefat haberini alan Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim, basın dünyamızın önemli isimlerinden gazeteci, yazar ve yorumcu Sayın Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, okurlarına ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Duayen gazeteci bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci için Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi. Cenaze töreninde konuşan ağabeyi Öcal Uluç "Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim. O ölüme koşan değil, yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, taş yerinde ağırdır derdi. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Biz onlarla gittiğimiz yerde buluşacağız." ifadelerini kullandı.

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

Son dakika haberi... Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç için Turkuvaz Medya Binası'nda tören düzenlendi. Törende Hıncal Uluç'un çalışma arkadaşları ve abisi Öcal Uluç, kendisiyle olan duygularını dile getirdi. Törenin ardından Hıncal Uluç'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya’nın ve spor camiasının acı günü

Vefat eden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için tören gerçekleştirildi. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 83 yaşında hayata gözlerini yuman Uluç için kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği Turkuvaz Medya önünde tören yapıldı.

 Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç için Turkuvaz Medya Binası'nda tören düzenlendi. Törende Hıncal Uluç'un çalışma arkadaşları ve abisi Öcal Uluç, kendisiyle olan duygularını dile getirdi. Törenin ardından Hıncal Uluç'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SON DAKİKA | Hıncal Abi’ye veda! Türk basınının asırlık çınarıydı

Son dakika haberi... Vefat eden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için tören gerçekleştirildi.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 83 yaşında hayata gözlerini yuman Uluç için kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği Sabah gazetesinin önünde tören yapıldı. Daha sonra cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na getirilen Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

SERHAT ALBAYRAK DA TÖRENE KATILDI

Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak da cenaze törenine katıldı. Uluç'un sevenlerinin yanı sıra meslektaşlarının katıldığı törende, yakınlarının yaptığı konuşmaların ardından dualar edildi. Daha sonra Hıncal Uluç'un naaşı, defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya’nın ve spor camiasının acı günü

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Duayen gazeteci Hıncal Uluç için bugün saat 11.15'te Turkuvaz Medya TEM Medya Merkezi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından Uluç'un naaşı Zincirlikuyu Camii'ne gönderildi. Uzun yıllardır medya sektöründe yorumculuk ve köşe yazarlığı yapan duayen gazeteci Hıncal Uluç saat 23.00'da hayatını kaybetti. A Spor ve Sabah Gazetesi'nin duayen ismi Hıncal Uluç 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta gazeteci 6 aydır sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

CENAZE NAMAZI KILINDI

Naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürülen Hıncal Uluç için cenaze namazı kılındı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya’nın ve spor camiasının acı günü

TURKUVAZ MEDYA ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak: Onun sıcacık gülüşü hep içimizi ısıtacak. Onun inanılmaz derin dostluğu bize rehber olmaya devam edecek. Bir insan bir sevdiğini kaybettiğinde, sadece onun için değil, kendisi için de ağlar. Sadece Hıncal ağabeye değil, kendime de ağlıyorum. Hıncal ağabeyin ailesine, sevenlerine, Turkuvaz Medya kurumumuzun tüm çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Yattığın yer nur, mekanın cennet olsun.

SABAH Gazetesi'nin duayen yazarı Hıncal Uluç (83) Turkuvaz Medya Merkezi'nde yapılan törenin ardından Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla birlikte Zinrilikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılıların eski başkanları Adnan Polat, Faruk Süren, teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra Turkuvaz Medya çalışanları, Uluç ailesinin yakınları ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Duayen yazar Uluç için Turkuvaz Medya Merkezi'nde düzelenen törene sevenlerinin yanı sıra meslektaşları da katıldı, yakınlarının yaptığı konuşmaların ardından dualar edildi.

Daha sonra Hıncal Uluç'un naaşı, defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Medya merkezinde düzenlenen törende çalışma arkadaşları Hıncal Uluç için duygularını dile getirdi.


Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak: Onun sıcacık gülüşü hep içimizi ısıtacak. Onun inanılmaz derin dostluğu bize rehber olmaya devam edecek. Bir insan bir sevdiğini kaybettiğinde, sadece onun için değil, kendisi için de ağlar.

Sadece Hıncal ağabeye değil, kendime de ağlıyorum. Hıncal ağabeyin ailesine, sevenlerine, Turkuvaz Medya kurumumuzun tüm çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Yattığın yer nur, mekanın cennet olsun.

SON DAKİKA: Sabah Gazetesi'nin usta yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'a veda! | Video

Kardeşi Öcal Uluç: Hıncal Uluç'un ağabeyiyim, 83 senedir birlikte yaşıyorum. O benim meslektaşım, dostum, sırdaşımdı. Hayatta en sevdiğim insan Hıncal'dı. Hayatımda yaptığım en zorişlerden biri burada şu an yaptığım konuşma. Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim. O ölüme koşan değil, yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, taş yerinde ağırdır derdi. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Biz onlarla gittiğimiz yerde buluşacağız.

SON DAKİKA: Duayen gazeteci Hıncal Uluç'a veda! Ağabeyi Öcal Uluç'tan duygulandıran sözler.. | Video

Spor yorumcusu Erol Kaynar ise, "Bir insanı 50 yıl tanıyabilirsiniz. Arada bir görürsünüz, arada bir konuşursunuz. Biz 50 yıl boyunca hiç ayrılmadık. Ya telefonla konuştuk ya da buluştuk. O kadar anılar biriktirdik ki, o kadar şeyler öğretti ki bana, hayatın vizyonunu Hıncal ağabeyden aldım dersem inanın bana yalan söylemiş olmam.

Kendisinin benim üzerimde inanılmaz emeği var. Unutamayacağım hatıraları var. Basın mensupları olarak siz daha iyi biliyorsunuz; manşetleri hep o belirlerdi. Hep inandığı manşeti atardı, hiç kimseye taviz vermeden, neye inanıyorsa onu söylerdi" diye konuştu.



Hıncal Uluç, öğle vakti düzenlenen cenaze töreninden sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sabah Gazetesi'nin usta yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç hayatını kaybetti. Hıncal Uluç 83 yaşındaydı.1990 yılından itibaren Sabah'ta önemli yazılara imza atan Uluç, Türk gazeteciliğinin duayen isimlerinden biri olarak kabul ediliyordu. Usta gazeteci 20 Kasım gecesi saat 23.00 sıralarında bir süredir tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

HINCAL ULUÇ KİMDİR?

17 yaşında gazetecilik hayatına başlayan Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, 1990 yılından beri köşe yazılarına imza atıyordu.

1 Kasım 1939 tarihinde Kilis'te dünyaya gelen Hıncal Uluç; köşe yazılarının yanı sıra A Spor'da yayımlanan "Hıncal Uluç ile Baş Başa" programında spor yorumculuğu da yapıyordu.

Uluç, baba tarafından Ubıh asıllı, anne tarafından ise Kilislidir. Ayrıca anneannesi Rumeli (Arnavut, Boşnak) göçmenidir.

Uluç'un subay olan babası Fuat Uluç'un, II. Dünya Savaşı sırasında Bulgar sınırında görevli olması sebebiyle, ünlü gazeteci üç yaşına dek anneanne ve teyzesi tarafından büyütüldü. Hıncal Uluç'un babası Çaldıran'a tayin olduğunda ise ailesi yeniden bir araya geldi.

1952 yılında Antakya'da ortaokula başlayan isim geri kalan eğitimini de Ankara Kurtuluş Lisesinde bitirmiştir. 1980 yılına dek Ankara'da kalan Uluç, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine yazılmış, bir sömestr sonunda yeniden Ankara'ya dönüş yapmıştır. Ankara'ya dönmesinin ardından diğer sene Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanmıştır.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

Kardeşi Öcal Uluç: Hıncal Uluç'un ağabeyiyim, 83 senedir birlikte yaşıyorum. O benim meslektaşım, dostum, sırdaşımdı. Hayatta en sevdiğim insan Hıncal'dı. Hayatımda yaptığım en zorişlerden biri burada şu an yaptığım konuşma. Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim. O ölüme koşan değil, yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, taş yerinde ağırdır derdi. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Biz onlarla gittiğimiz yerde buluşacağız.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

10'A YAKIN AMELİYAT GEÇİRDİ
İki böbreğini de kaybeden Hıncal Uluç, kan zehirlenmesi sebebiyle tedavi altına alınırken bir süre önce kalçasını kırmış ve by-pass ameliyatı olmuştu. Hıncal Uluç şimdiye kadar 10'a yakın ameliyat geçirmişti.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

TURKUVAZ MEDYA'NIN BAŞARILI İSİMLERİNDEN BİRİYDİ
Uluslararası Medya Enformasyon Derneği tarafından yapılan açıklamada "Turkuvaz Medya Grubu'nun başarılı yazarı ve spor camiasının duayen ismi Hıncal Uluç vefat etti. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve medya camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

"TURKUVAZ MEDYA GRUBU'NA VE TÜM MEDYA CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Medya camiamızın önemli isimlerinden Sayın Hıncal Uluç'un vefatından derin üzüntü duydum. Hıncal Bey'e Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, Turkuvaz Medya Grubu'na ve tüm medya camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadeleriyle sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü


Spor dünyansın duayen ismi Hıncal Uluç için A Spor ekranlarına bağlanan dostları açıklamalarda bulundu.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TAZİYE
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için taziyede bulundu.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında "Spor basınımızın duayen isimlerinden, gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'un vefatını üzüntüyle öğrendim. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

EBU BEKİR ŞAHİN'DEN TAZİYE
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin mesajında, "Yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç Ağabeyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi, sevenleri ve Sabah Gazetesi ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

FUAT OKTAY'DAN TAZİYE
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Basın dünyamızın duayen isimlerinden usta gazeteci, yazar ve yorumcu Hıncal Uluç'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

SEVENLERİ VE SPOR CAMİASİDAN TAZİYE MESAJLARI
Duayen yazar Hıncal Uluç'un vefatının ardından sevenler başsağlığı mesajları yayınladı. TBMM AK Parti Grup Başkanvekili, AK Parti MYK Üyesi, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından, "Basın camiamızın önemli isimlerinden Sabah Gazetesi'nin başarılı köşe yazarı ve spor camiasının duayen ismi Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "83 yaşında vefat eden spor medyasının duayen ismi Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici sosyal medya hesabından, "Hayatını kaybeden gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'a Yüce Allah'tan rahmet, aile efradı başta olmak üzere, yakınlarına medya ve spor camiasına başsağlığı-sabır diliyorum" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

Malatya Milletvekili-AK Parti MKYK Üyesi-TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı, "Sabah Gazetesi'nin usta yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'un vefatını derin bir teessürle öğrendim. Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kars Milletvekili / AK Parti 6. Dönem MKYK üyesi Ahmet Arslan sosyal medya hesabından, "Basın camiamızın duayen ismi gazeteci, yazar ve yorumcu Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve medya camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı alî olsun inşaallah" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

İstanbulspor: Gazeteci, yazar, spor yorumcusu Hıncal Uluç'un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk basın camiasına başsağlığı dileriz.

Gaziantep FK: Basınımızın önemli isimlerinden, Gaziantepli hemşehrimiz Hıncal Uluç'un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, ailesi, spor basını ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

Duayen isim Hıncal Uluç ile yayın yapan Ender Bilgin açıklamalarda bulundu. Bilgin, "Yakın zamanda Halit abi içinde benzer bi yayın yapmıştım bağlanarak. Maalesef medyamızın, televizyon dünyamızın çok usta isimlerini arka arkada kaybediyoruz. Hıncal abi tabi benim için şöyle çok önemliydi. Yaklaşık 3 yıldır bire bir program yapıyorduk. Pandemi nedeniyle de hep kendi evinde program yaptık. Çok yakın çalışma imkanu buldum bundan dolayı. Bir kere nevi şahsına munasir diye bir ifade vardır. Eskilerin çok kullandığı gerçekten öyle bir insandı. Kolay bir insan değildi. Zor bir insandı ama bildiği doğru ne olursa olsun savunurdu. Ama o çizgisini hiç bozmadan doğru bildiğine inandığını yapan bir isimdi" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

YAKIN ZAMANDA KARDEŞİNİ KAYBETMİŞTİ
Müthiş bir hayvan severdi. Bahçesinde evinde çok sayıda kediler vardı. Son dönemde kayıpları vardı. Yakın dönemde kardeşini kaybetmişti ondan dolayı çok üzüntü yaşamıştı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

"İzleyicilerimiz de biliyordur. Hastalığında dolayı kalçasını kırmıştı, sonra başka bir rahatsızlık yaşamıştı. Mayıs sonunda beri hastaneydi. Yoğun bakımda olmak üzere. Çok yaşam savaşı veriyordu. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Türk basını, Türk medyası çok önemli bir ismini kaybetti" dedi.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI
83 yaşında vefat eden duayen gazeteci Hıncal Uluç için, Başkan Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabıdan taziye mesajı yayınladı. Başkan Erdoğan, "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim, basın dünyamızın önemli isimlerinden gazeteci, yazar ve yorumcu Sayın Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, okurlarına ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü

EMİNE ERDOĞAN'DAN TAZİYE
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 83 yaşında hayatını kaybeden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için başsağlığı mesajı yayımladı.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Vefatını büyük bir teessürle öğrendiğim, basın camiamızın usta isimlerinden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

'SEVGİNİ BİZDEN HİÇ EKSİK ETMEDİN'
Hıncal Uluç'un vefatının ardından sanat dünyasından yakın arkadaşları, dostları da üzüntülerini dile getirdi.
Yılmaz Erdoğan: Dostluğunu, ağabeyliğini, olumlu olumsuz eleştirilerini ve sevgini bizden hiç eksik etmedin. Yolun açık olsun Hıncal Abi.
Ali Kocatepe: 52 yıllık dostumdu. Bende çok emeği olan abimdi. Sırdaşımdı, arkadaşımdı, hocamdı. Hıncal hocam artık yok.
Betül Demir: Sevdiğin her şarkıda seni, dostluğunu, hayatıma kattıklarını, uzun sohbetlerimizi, bahçende dost meclisimizi, paylaştığımız her anı sevgiyle anacağım. Huzurla uyu benim özgür ve özgün dostum.
Ece Gürsel: Daha 5 dakika önce provada kulağını çınlattım, 2 dakika sonra da telefon geldi. Her şey 10 dakika içinde... Kelimelerin bittiği yerdeyim. Ah be Hıncal, ah...
Pelin Akil: Bir büyük kayıp daha, ne çok severdik birbirimizi. Benim için çok güzel şeyler yazmıştı. Gözlerim doldu.
Yavuz Seçkin: Bugüne kadar verdiğin her türlü destek için sağol Hıncal Abi. Seni şen kahkahalarınla hatırlayacağım.
Ebru Destan: Hıncal Abim, mekânın cennet olsun. Bana hep abi, dost oldun, güzel insandın.
Uğur Uludağ: Tiyatroya, operaya, sinemaya, kitaplara, müziğe, resme, heykele verdiğin emekler için yürekten teşekkürler.

 
Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü
 
Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler
 
Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü
 
Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya'nın ve spor camiasının acı günü
 

.Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti! Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi! Ağabeyinden duygulandıran sözler

Sabah Gazetesinin usta yazarı Hıncal Uluç, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören Uluç, geçtiğimiz pazar günü saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Duayen isminin vefat haberini alan Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim, basın dünyamızın önemli isimlerinden gazeteci, yazar ve yorumcu Sayın Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, okurlarına ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Duayen gazeteci bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci için Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi. Cenaze töreninde konuşan ağabeyi Öcal Uluç "Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim. O ölüme koşan değil, yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, taş yerinde ağırdır derdi. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Biz onlarla gittiğimiz yerde buluşacağız." ifadelerini kullandı.

Bu haber 327356 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
İstanbul'da gezi Moskova'da katliam | Rusya'daki terör eyleminin şifreleri çözülüyor! Türkiye'ye neden geldikleri ortaya çıktı! Avrupa alarmda
İstanbul'da gezi Moskova'da katliam | Rusya'daki terör eyleminin...