Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar.

21 Şubat 2019 - 15:33 - Güncelleme: 21 Şubat 2019 - 16:23

Giriş Tarihi: 21.2.2019  15:17 Güncelleme Tarihi: 21.2.2019  15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanDenizli'de partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Denizli 24 Haziran'da yüzde 50 ile Cumhur İttifakı'na oyunu verdi ve bir numara yaptı. Biz Denizli'nin potansiyelinin daha çok olduğunu düşünüyoruz. Denizli'nin şimdi de 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na vereceği destekle tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz.

Başkan Erdoğan partisinin  mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bugün bir başka güzelsin Denizli. Bugün muhteşemsin Denizli. Şehitlerin, yiğitlerin diyarı Denizli. Seni en kalbi duygularımla sesleniyorum. Bizim için Denizli yardır, yarendir.

24 Haziran seçimlerinde %48 ile şahsıma yeniden Cumhurbaşkanlığı görevi verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Denizli 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na yüzde 50 oy verdi. Biz Denizli'yi çok daha yukarılarda görmek istiyoruz.

Erdoğan foyalarını ortaya çıkardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan Millet İttifakı'nın logo oyununa dikkat çekti.

Video Player

00:26 | 03:21

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Denizli'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet İttifakı'nın logo oyununa dikkat çekerek,  "Ankara'da çok enteresandır, zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Çünkü aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Çanakkale'deki deprem felaketi sebebiyle tüm kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Denizli 24 Haziran'da yüzde 50 ile Cumhur İttifakı'na oyunu verdi ve bir numara yaptı. Biz Denizli'nin potansiyelinin daha çok olduğunu düşünüyoruz. Denizli'nin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz.

Erdoğan'dan Kemal Derviş çıkışı: Nerede o zat?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, IMF iddialarıyla ilgili olarak CHP'ye Kemal Derviş üzerinden yüklendi.

Erdoğan'dan Kemal Derviş çıkışı: Nerede o zat?Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Denizli mitinginde konuştu.

IMF iddiaları ile ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, 'O sizin döneminizdi' ifadesini kullandı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Kemal Derviş üzerinden şöyle tepki gösterdi:

Ekonomiyi teslim ettiğiniz soyadı Derviş olan bir zat vardı. Nerede o zat şimdi? Kemal Derviş nerede? Onu gönderenlerin yanında, Amerika'da.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde halka hitap ediyor....

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

KİMİN ADAYI OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE BÖYLE YAPIYORLAR

Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Bunun içinde CHP, PKK'nın siyasi temsilcisi HDP, söylemek istemem ama adı İYİ Parti olan İP var. Bir de Saadet var. Dikkat ediyorum Ankara'da çok enterasandır zillet ittifakı adaylarının resimleri var ama CHP'nin HDP'nin logosu yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar. Milletim terör örgütünün desteklediği adaya oy verir mi?

SADECE BELEDİYE DEĞİL, BEKA SEÇİMİ

Zillet ittifakına bir Osmanlı tokadı yakışır. Ne kaldı, 38 gün kaldı. Gece gündüz demeden çalışıyor muyuz? Cumhur ittifakının zaferi bir tarihtir.  Cumhur İttifakı olarak Denizli'de bu sefer rekor kıracağız.Maalesef hala istediğimiz konsolidasyon olmuş değil. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Her vatandaşımızın gönlüne girmeliyiz. 31 Mart sadece belediye değil beka seçimidir. 2023 hedeflerimize ulaşmamız açısından kritiktir.

"BENİM MİLLETİM TERÖR DESTEKÇİLERİNE OY VERMEZ"

Şuan Cumhur ittifakının karşısında zillet ittifakı var. Bu ittifakta da CHP, PKK'nın siyasi uzantısı HDP, adı İYİ Parti olan bir parti ve Saadet var. Ankara'da dikkat ediyorum zillet ittifakının adayının resimleri var CHP'nin logosu yok, HDP'nin de yok. Bunu neden yapıyorlar, aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye yapıyorlar. Çünkü benim milletim terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin desteklediği adaya oy verir mi? O zaman bunlara 31 Mart'da bir Osmanlı tokadı gerekiyor değil mi? Şunu unutmayın Cumhur ittifakının zaferi bir tarihtir. İnşallah 31 Mart'da Denizli kendisinden bekleneni yapacaktır. Bunun için öncelikle çok çalışmamız gerekiyor.

Gençlerden başlayarak, 31 Mart seçimlerinin önemini herkese anlatmalıyız. 31 Mart'ın sadece yerel seçimler olmadığını herkese ifade etmeliyiz. Şimdi Denizli'ye soruyorum. Denizli, 31 Mart'ta ülkene sahip çıkıyor musun?

Sevgili Denizlililer siyaset gönülleri fethetme sanatıdır. Siyasetçi ülkeye kazandırdıkları ile konuşur. Seçimler, siyasetçinin millete hesap verdiği dönemdir. Biz şimdiye kadar 14 kez sizlerin karşısına çıktık. Milletimizin onay ve icazeti ile yolumuza devam ettik. AK Parti'nin rotasını şimdiye kadar sizler çizdiniz. 17 yılda Türkiye'nin kazanımlarında sizin de katkınız bulunuyor. İhracatımızı 170 milyar dolara beraber çıkardık.

Türkiye'de vesayet sistemini 2010 ve 2017'deki halkoylaması ile beraber kaldırdık. Medyanın Başbakan belirlediği o günleri hep beraber geride bıraktık. IMF kapılarında sürünmüyor muyduk?    Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Denizli'de açıklamalar

SON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DENİZLİ'DE AÇIKLAMALARSon dakika haberi... Başkan Erdoğan,  mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Başkan 'de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Çanakkale'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle geçmiş olsun diliyorum.

CHP'NİN HDP'NİN LOGOSU YOK ÇÜNKÜ...
Şuan Cumhur İttifakı'nın karşısında 'Zillet İttifakı' var. Bu ittifakta da CHP, HDP, adı İYİ Parti olan bir parti ve Saadet var. Ankara'da dikkat ediyorum Zillet İttifakı'nın adayının resimleri var, CHP'nin logosu yok, HDP'nin de yok. Bunu neden yapıyorlar, aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye yapıyorlar. Çünkü benim milletim terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin desteklediği adaya oy verir mi? O zaman bunlara 31 Mart'da bir Osmanlı tokadı gerekiyor değil mi? Şunu unutmayın Cumhur İttifakı'nın zaferi bir tarihtir. İnşallah 31 Mart'da Denizli kendisinden bekleneni yapacaktır. Bunun için öncelikle çok çalışmamız gerekiyor.Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan partisinin  mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"BENİM MİLLETİM TERÖR DESTEKÇİLERİNE OY VERMEZ"

TÜRKİYE'DE VESAYET SİSTEMİNİ 2010 VE 2017'DEKİ HALKOYLAMASI İLE BERABER KALDIRDIK

"BAY KEMAL IMF'NİN KAPISINA SİZ GİTTİNİZ, SİZ"

Bay Kemal diyor ki bunlar IMF'nin kapısına giderler diyor. Bay Kemal IMF'nin kapısına siz gittiniz, siz. Sizin borçlarınızı biz bitirdik. Bir zamanlar soyadı Derviş olan biri vardı. Nerde şimdi, yok. Onu gönderenlerin yanında Amerika'da. Biz güçlüyüz, ayağımız yere sağlam basıyor.

31 MART'TAN SONRA TESKOMB İLE MASAYA OTURACAĞIZ

Geçenlerde bir patetes soğan sohbeti yaptılar. Ne oldu? Böyle giderse bu oyunu da bozarız. Tanzim satışlarına başladık. Eğer durum düzelmezse 31 Mart'tan sonra TESKOMB ile masaya oturacağız. En ücrü köşeye kadar bu satışları yapacağız. Gerekirse ürün çeşitliliğini de arttıracağız. Biz sömürü düzenine aracı olamayız. Kim buna serbest piyasa ekonomisi diyorsa gelsin küllahıma anlatsın.

Bu haber 200915 defa okunmuştur.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x