Bahçeli’den Millet İttifakı’na sert tepki: CHP ve 6’lı masa...

Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert tepki: CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Mersin'de halka hitap etti. CHP'yi sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "CHP ve 6’lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir" dedi. Bahçeli, CHP'nin vizyon belgesi için de "Kılıçaroğlu vizyon diye isimlendirilen sahne gösterisinde küçülmeyi ve gülünç duruma düşmeyi normal karşılayacak derecede denge ve öz kaybına uğramıştır" ifadelerini kullandı. İstanbul

05 Ocak 2023 - 01:04

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aday Belli Karar Net mitinginde önemli açıklamalar,

Giriş Tarihi: 18.12.2022 Güncelleme Tarihi: 18.12.2022 

Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: 'Saraçhane kumpası tutmaz'

 Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert tepki: CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir

 

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliMersin'de düzenlenen "2023’e Doğru Aday Belli Karar Net" mitinginde konuştu. 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerine kadar en ufak bir durgunluk emaresi göstermeyeceklerini söyleyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir." ifadelerini kullandı. Bahçeli, Millet İttifakı'na da sert tepki gösterdi, "Bu ittifakı oluşturan proje partilerinin tek gayesi Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak. CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir." diye konuştu.

Son dakika: Bahçeli’den Millet İttifakı’na sert tepki: CHP ve 6’lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Mersin'de halka hitap etti. CHP'yi sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "CHP ve 6’lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir" dedi. Bahçeli, CHP'nin vizyon belgesi için de "Kılıçaroğlu vizyon diye isimlendirilen sahne gösterisinde küçülmeyi ve gülünç duruma düşmeyi normal karşılayacak derecede denge ve öz kaybına uğramıştır" ifadelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis kararıyla ilgili de konuşan Bahçeli, "Saraçhane tiyatrosu tutmaz. Kılıçdaroğlu'nu katakulliye getirip İmamoğlu'nu parlatma amacının Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili olduğu kesindir" ifadelerini kullandı. Bahçeli, 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili davada da yargı sonucunun beklenmesi gerektiğini söyledi.

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli’den Aday Belli Karar Net mitinginde önemli açıklamalarSon dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Aday Belli Karar Net" mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'nin Vizyon Belgeseli ve ithal danışman girişimine tepki gösteren Bahçeli, "Kılıçdaorğlu pusulasını kaybetti. Türkiye'ye ingiltere ve ABD'den bakıyor" dedi. CHP'li İmamoğlu'nun Saraçhane şovuna da değinen MHP lideri Bahçeli, "Tiyatroyla hükümete saldırılması fırsatçılıktır" ifadelerine yer verdi. Kılıçdaroğlu'nun 6 yaşındaki çocuk istismarı iddiasını siyaset malzemesi yaptığını belirten Bahçeli, "Bu tamamen ahlaksızlıktır. Kimse bir sapık üzerinden dinimizi sorgulayamaz" şeklinde konuştu.

Son dakika... MHP lideri Bahçeliden önemli açıklamalar

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" temasıyla düzenlediği açık hava toplantıları kapsamında Mersin'de konuştu

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÇILGIN TÜRKLERİN YENİ BİR ŞAHLANIŞ DÖNEMİ

2023 sandık yılıdır, millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği demokrasi yılıdır. Önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacaktır. 

MHP lideri Bahçeli'den Mersin'de açıklamalarBU İTTİFAK İHANETLERE KARŞI HER ZAMAN SET ÇEKMİŞ, BARAJ OLMUŞTUR

Milletlerin tarihinde kritik ve stratejik dönüm noktaları vardır. Milli ve tarihi hedeflerin güncellenip yeni bir güçle serpilmesinin fırsat kapısıdır. Biz önümüze çıkacak altın fırsatları yakalamak istiyoruz. Haysiyetli ve huzurlu bir hayatı tahkim gayesindeyiz. Gelişmelere sahne arkasından bakamayız. Başı eğik, sesi çıkmayan bir pısırıklığa tahammül edemeyiz.Kendimize güveniyor, aziz milletimize gönülden inanıyoruz. Bu süreç milletinin sevinciyle sevinen inanmış yüreklere ihtiyaç duyacaktır. Bu yürek MHP'de ziyadesiyle vardır, bu yürekli duruş Cumhur İttifakı'nda mevcuttur. Cumhur İttifakı Türk milletinin ta kendisidir. Bu ittifak ihanetlere karşı her zaman set çekmiş, baraj olmuştur. Bu ittifak, işgal girişimlerinin karşısında yer almış, her kalkışmaya canla başla direniş göstermiştir. Kutlu emanet zayi edilmeyecektir. 

SİYASETİMİZ KORKAKLARA KARŞI CESURLARIN DİRENCİDİR

Cumhuriyetin 100. yıldönümünde 1923 anıları tazelenecektir. 2023'te lider ülke Türkiye'nin müjdesi cumhuriyetin müstesna kazanımlarıyla fikirden eyleme tatbik safhasına geçecektir. Birlikte atacağımız her adım daha mutlu bir Türkiye'ye doğru yol alıştır.Bizim siyasetimiz korkaklara karşı cesurların direncidir, ahlaksızlığa karşı namus timsallerinin direğidir. Duruşumuz faziletin duruşudur, hainlere, eli kanlı teröristlere karşı korku tanımayan bir duruştur. Bütün vatandaşlara çağrımdır; gelin bu haklı mücadeleye siz de dahil olun. Hainlere, namussuzlara, sömürge teşrifatçılarına, yağmacılara karşı bir olalım.

Son dakika... MHP lideri Bahçeliden sert sözler: Saraçhane kumpası tutmaz

2023'TE TARİHİ BİR SEÇİM YAPACAĞIZ

2023 bu söylediklerimin hepsi için bir kader, karar yılıdır. 2023'te tarihi bir seçim yapacağız. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Adayımız bellidir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir. Yolundan dönenlere, davasından cayanlara Mersin izin vermez, prim vermez, icazet vermez.Devlete istikrar, millete huzur getireceğiz. İstiklale tutkunuz, lider ülke Türkiye için her türlü zorluğu aşmaya azimliyiz. Türkiye'yi yenemeyecekler. 

DEMOKRASİ STANDARTLARI MUHALEFET PARTİLERİ ELİYLE DÜŞÜRÜLMEKTEDİR

İktidar her rejim ve yönetim sisteminde vardır ve hakimdir. Muhalefet ise demokratik sistemlerin ana öğesidir. Demokrasi standartları muhalefet partileri eliyle düşürülmektedir.Türkiye'de muhalefet kıtlığı ve kısırlığı maalesef ileri düzeydedir. Bu yüzden Türk siyaseti kurumuş toprak gibidir. Muhalefet partileri zillette, köksüz ve kimliksizdir. Muhalefet partileri ekseriyette zillettedir. Siyasi ikballerini ülke çıkarları üstünde gören siyasi zihniyetin inandırıcılığı olamaz, ilkesi olamaz. Zillet ittifakı siyasi canlılığını kural ihlalleriyle sürdürmektedir. Yalan derseniz bunların dilindedir. Nerede bir yara varsa zillet ittifakı orayı daha da deşmek için faaliyete geçmektedir.

Son dakika... MHP lideri Bahçeliden sert sözler: Saraçhane kumpası tutmaz

 CHP VE 6'LI MASA TAMAMİYLE YABANCILARIN GÜDÜMÜNDEDİR

CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir. Milyon dolarlar ödeyerek görevlendirilmiş ücretli ve ithal danışmanlara bel bağlayacak kadar geleneğinden kopmuş bir partinin milletimizin yanında olması imkansızdır. Kılıçdaroğlu pusulayı kaybetmiş, istikameti şaşmıştır. Türkiye'ye ABD'den ve İngiltere'den bakan, Kılıçdaroğlu'nun kiralık akıl hocaları Atatürk'ün partisinin kılavuz kaptanı haline gelmiştir. Parayla danışmanlık alanlar yarın parayla da her değerini satacaktır. 

KILIÇDAROĞLU DENGE VE ÖZ KAYBINA UĞRAMIŞTIR

CHP'nin 3 Aralık'taki sözde vizyon toplantısı teslimiyeçiliğin vitrinidir. Vizyon diye açıklanan ne varsa milletimize uzak ve yabancı, milli hayatın gerçekleriyle de bağlantısızdır. CHP'nin ekonomi vizyonu diye bir şey yoktur. Misyonu Türkiye'nin dağılmasıdır. Kılıçaroğlu vizyon diye isimlendirilen sahne gösterisinde küçülmeyi ve gülünç duruma düşmeyi normal karşılayacak derecede denge ve öz kaybına uğramıştır.CHP ekonomide vizyonsuzluğu belgelerken MHP aylar evvel ekonomik büyüme bağlamında geleceğin ekonomi vizyonunu saygın akademisyenlerin katkısıyla hazırlamıştır. Bizim binlerce km mesefeden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur. Karanlıkta kaybettiği değerlerini loş ışıklar altında aramaktadır. CHP yönetimi dersini tarihimizden değil Türk ve İslam düşmanlığından almaktadır. CHP hastadır, bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir. CHP'nin altı su alan kayığı batmak üzeredir.Bu CHP'yi ne menfaat çeteleri ne de organize suç örgütleri kurtarabilecektir. 

Son dakika... MHP lideri Bahçeliden sert sözler: Saraçhane kumpası tutmaz

6 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN İSTİSMARI

Kadın ve çocuklarımıza zulüm yapanlar. Taciz ve tecavüz edenler hem şerefsiz hem de günahkârdır. Küçük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması ve böylesi bir vebale sessiz kalınması söz konusu değildir. Bugünlerde sıcak gündemin en üst başlığı altı yaşındayken tecavüze uğrayan bir mazlumun dramıdır. Gerçi aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmek de beyhudedir.

CHP’nin bu istismarı siyaset malzemesi haline getirmesi meselenin bir diğer ayıplı ve ahlaksız yönüdür. Konu yargıdadır. Failleri gözaltına alınmıştır. Hiç kimsenin böylesi bir insanlık dışı muameleye onay vermesi düşünülemeyecektir. Suçlular kuşkusuz en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Kılıçdaroğlu’nun milletvekilleriyle birlikte Adalet Bakanlığı’nın kapısına dayanması, bu ağır sorunu gerçek manasından soyutlayıp siyasi hesaplaşma noktasına taşıması başlı başına sorumsuzluktur. İstismara uğrayan kardeşimizi CHP yönetimi ve zillet partileri aleni bir şekilde kullanmaya kalkışmış, malumu olduğumuz yürek yaralayıcı vahşeti mütedeyyin ve muhafazakar insanlarımızı suçlamak için bir araca dönüştürmüştür.

Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek dinimizi sorgulayamaz. Hiç kimse bir insanlık suçunu basamak yaparak inancımızı ve inanan insanlarımızı zan altında bırakamaz. Böylesi bir çirkinliğe kimsenin de hakkı olamaz. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız. İstibdattın olduğu yerde demokrasi olur muydu? Hukuk herkese lazımdır. 

Son dakika... MHP lideri Bahçeliden sert sözler: Saraçhane kumpası tutmaz

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BİR SUÇ İŞLEMİŞSE BUNUN SONUÇLARINA ELBETTE KATLANMALIDIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında 14 Aralık 2022 tarihinde verilmiş, kesin olmayan 2 yıl 7 aylık hapis kararının ardından Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına en hafif tabiriyle fırsatçılıktır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır? Bu şahsın hukuki sorumsuzluğu diye bir şey söz konusu mudur?

Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden Belediye Başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP Başkanı, 6'lı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. Birbirlerine kazık atanların, yargı kararını kucaklaşarak ve sevinç çığlıkları içinde karşılayanların, “yeni başlıyoruz” diyenlerin gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil, akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazımdır.

İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan, Kılıçdaroğlu'na çalım üstüne çalım atmak için her durumdan istifade etmek isteyen siyaset bezirganlarının6'lı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır. Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en iyi cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir.

SARAÇHANE TİYATROSU TUTMAZ

Saraçhane tiyatrosu tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlıklara, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya niyetlenen bukalemun siyasetçilere Türk milleti hiçbir şekilde değer vermez, saygı duymaz. 6'lı masadaki parti başkanlarının birbirini tekzip eden konuşmalarını kimse kaale almaz, nitekim almamıştır. Saraçhane'de yargı kararına sarılıp fırsat bu fırsat diyerek meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.

Bu yıl içinde 8 defa toplandınız. Ancak henüz Cumhurbaşkanı adayını belirleyemediniz. Bu ay sonunda yapacağınız toplantıda gecikmiş bu ilanı yapınız. Kılıçdaroğlu'nu katakulliye getirip İmamoğlu'nu parlatma amacının Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili olduğu kesindir. Maskeler patır patır düşmüştür. Birbirine operasyon çeken partilere Türkiye emanet edilir mi? Kılıçdaroğlu adaysan çık söyle, mert ol, korkma, saklanma. CHP'den bir yol olmaz, İP'ten bir sonuç çıkmaz. Zillet ittifakı yanlışın ve yıkımın yanındadır. 

DİYARBAKIR'DA POLİS ARACINA YAPILAN BOMBALI SALDIRIYI LANETLİYORUM

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da polis aracına yapılan bombalı saldırıyı lanetliyorum. Terörün kökü kazınacaktır.

"Cumhuriyetin 100'üncü yıldönümü Türkiye ve Türkiye Yüzyılı'nın dönümü olarak görüyoruz. 2023 sandık yılıdır. Millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği demokrasi yılıdır. Önümüzdeki yıl, çılgın Türklerin yeni şahlanış yılı olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran milli mücadele şuuru, bir nevi dönemin Cumhur İttifakı'dır. Cumhur İttifakı Türkiye'nin ta kendisidir. Bu ittifak ihanetlere karşıdır. Set çekmiş, baraj olmuştur. Bu ittifak işgal ve istila girişimlerinin karşısında yer almış, her kalkışmaya kahramanca direniş göstermiştir. Cumhuriyetin kurucu felsefesi, muasır bir gelecek fikriyatı, Cumhur İttifakı'nın kurşun geçirmez iradesine emanettir. Kutlu emanet zayi edilmeyecek zillet masalarında meze yapılmasına göz yumulmayacaktır. Gücümüz Toroslar kadar heybetlidir.

"EN UFAK DURGUNLUK EMARESİ GÖSTERMEYECEĞİZ"

Allah'a çok şükür dumanımız her yerde tütüyor, dualarımız dileklerimiz ve dirayetimiz vatanın her yöresinde dalga dalga yükseliyor. Kardeşlik bağlarımız kırılmadan, millet varlığımız küflenmeden, yöresi ve kökü ne olursa olsun 85 milyon Türk vatandaşı albayrağın altında bir olmayı kaderi olarak görüyor.

2023'te de lider ülke Türkiye'nin müjdesi, bu defa sadırdan sahaya, fikirden eyleme geçecektir. İnancımız, gayemiz ve gayretimiz de bu kutlu amaca yöneliktir. Durmayacağız, en ufak durgunluk emaresi göstermeyeceğiz.

Duruşumuz eli kanlı teröristlere karşı dik duruştur. Mücadelemiz, mukeddesatımıza sahip çıkanların mücadele kararlılığıdır. Hainlere, FETÖ'cülere, yağmacılara, düzenbazlara, inkarcılara, işbirlikçilere karşı bir olalım, iri olalım, hep birlikte Türkiye gibi duralım.

"ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

Kızılelma ülküsüyle kenetlenelim. 2023 bu söylediklerimin hepsi için kader ve karar yılıdır. Tarihi bir seçim yapacağız. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Vakit anbean yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep TAyyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Samimi kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır. Mersin Zillet'e destek vermez. İş meydan, işte irade, işte asalet...

"ZİLLET İTTİFAKI YALAN RÜZGARI, DEDİKODU YATAĞIDIR"

"CHP'NİN HASTALIĞININ ADI İŞBİRLİKÇİLİKTİR"

"BAŞLI BAŞINA SORUMSUZLUKTUR"

CHP'nin 6 yaşındaki çocuğa istismarı siyaset malzemesi haline getirmesi başlı başına sorumsuzluktur.

MAHKEMENİN İMAMOĞLU KARARI

Saraçhane tiyatrosuyla hükümete saldırılması fırsatçılık... Alayı samimi değil. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara0, mahkemeden siyasteçi çıkarmaya çalışanlara Türk milleti değer vermez."

"EN UFAK DURGUNLUK EMARESİ GÖSTERMEYECEĞİZ"

Duruşumuz eli kanlı teröristlere karşı dik duruştur. Mücadelemiz, mukeddesatımıza sahip çıkanların mücadele kararlılığıdır. Hainlere, FETÖ'cülere, yağmacılara, düzenbazlara, inkarcılara, işbirlikçilere karşı bir olalım, iri olalım, hep birlikte Türkiye gibi duralım.

"ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

Kızılelma ülküsüyle kenetlenelim. 2023 bu söylediklerimin hepsi için kader ve karar yılıdır. Tarihi bir seçim yapacağız. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Vakit anbean yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Samimi kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır.

"ZİLLET İTTİFAKI YALAN RÜZGARI, DEDİKODU YATAĞIDIR"

Zillet İttfakı, kumandalı iradeye sahiptir. Yalan bunların dilindedir. Zillet İttifakı oyun içinde oyundur. Yalan rüzgarı, dedikodu yatağıdır. Bu ittifakı oluşturan proje partilerinin tek gayesi Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak. CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir.

"CHP'NİN HASTALIĞININ ADI İŞBİRLİKÇİLİKTİR"

"BAŞLI BAŞINA SORUMSUZLUKTUR"

CHP'nin 6 yaşındaki çocuğa istismarı siyaset malzemesi haline getirmesi başlı başına sorumsuzluktur.

MAHKEMENİN İMAMOĞLU KARARI

Saraçhane tiyatrosuyla hükümete saldırılması fırsatçılık... Alayı samimi değil. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, mahkemeden siyasetçi çıkarmaya çalışanlara Türk milleti değer vermez."

Saraçhane kumpası tutmaz"SARAÇHANE KUMPASI TUTMAZ"

Bahçeli’den flaş İmamoğlu açıklamasıBAHÇELİ'DEN FLAŞ İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan ile Bahçeli’den kritik zirve!BAŞKAN ERDOĞAN İLE BAHÇELİ'DEN KRİTİK ZİRVE!

6’lı masanın aday anketi! Bahçeli’den açıklama6'LI MASANIN ADAY ANKETİ! BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA

Bahçeli’den önemli açıklamalarBAHÇELİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bu haber 524098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...