Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Fırat'ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekatın Suriye'nin barış ve istikrara kavuşmasına katkıda bulunacağını ve Suriye'deki siyasi sürecin önünü açacağını ifade etti. Suriye halkının hak ve menfaatlerinin korunmasının Türkiye açısından asli bir unsur olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Rusya Federasyonu'nun bu süreçteki yapıcı tutumunu takdir ettiğini dile getirdi..

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Giriş Tarihi: 9.10.2019  14:38 Güncelleme Tarihi: 9.10.2019  15:02

Başkan Recep Tayyip ErdoğanRusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, görüşmede, Fırat’ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekatın Suriye’nin barış ve istikrara kavuşmasına katkıda bulunacağını ve Suriye’deki siyasi sürecin önünü açacağını ifade etti.

Başkan Erdoğan, görüşmede, Fırat'ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekatın Suriye'nin barış ve istikrara kavuşmasına katkıda bulunacağını ve Suriye'deki siyasi sürecin önünü açacağını ifade etti.

Suriye halkının hak ve menfaatlerinin korunmasının Türkiye açısından asli bir unsur olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan, Türkiye'nin Rusya Federasyonu'nun bu süreçteki yapıcı tutumunu takdir ettiğini dile getirdi.SON DAKİKA: Başkan Erdoğan ile Putin arasında "Suriye operasyonu" görüşmesi

Suriye halkının hak ve menfaatlerinin korunmasının Türkiye açısından asli bir unsur olduğunu vurgulayan Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin Rusya Federasyonu’nun bu süreçteki yapıcı tutumunu takdir ettiğini dile getirmiştir.

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, görüşmede, Fırat’ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekatın Suriye’nin barış ve istikrara kavuşmasına katkıda bulunacağını ve Suriye’deki siyasi sürecin önünü açacağını ifade etti.

Başkan Erdoğan, görüşmede, Fırat'ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekatın Suriye'nin barış ve istikrara kavuşmasına katkıda bulunacağını ve Suriye'deki siyasi sürecin önünü açacağını ifade etti.

Suriye halkının hak ve menfaatlerinin korunmasının Türkiye açısından asli bir unsur olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan, Türkiye'nin Rusya Federasyonu'nun bu süreçteki yapıcı tutumunu takdir ettiğini dile getirdi.

Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda Fırat’ın doğusuna düzenlenmesi planlanan askeri harekat hakkında görüştü.

BAŞKAN ERDOĞAN VE PUTİN FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYONU GÖRÜŞTÜ |VİDEO

ERDOĞAN-TRUMP GÖRÜŞMESİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

BAŞKAN ERDOĞAN İLE TRUMP GÖRÜŞMESİ ABD BASININDA! "TRUMP ERDOĞAN KARŞISINDA ÇARESİZ KALDI"

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NDAN FLAŞ OPERASYON AÇIKLAMASI

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: YURT İÇİNDEKİ TERÖRİST SAYISI 500’E DÜŞTÜ

SON DAKİKA: BAKAN HULUSİ AKAR'DAN FLAŞ OPERASYON AÇIKLAMASI